Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu otkriti gdje i kad ce onaj usrani satelit pasti a mogu otkriti sta se desilo prije 60 miliona godina -.-
Na prvi pogled djelujem ko dobrica ali gudre je puna moja torbica.
Ja sam nešto načuo, doduše nezvanično, da su dinosaurusi izumrli jer je 5 godina zaredom urod kukuruza kokičara bio veoma loš.
Ja glupe vijesti... Pa zna se da je dinosauruse istrijebio Chuck Norris
@@mikromakro AND HE NEEDS MONEY!!! :D
nevidljivi ciko? ...ipak mislim da si ti izuzetno inkompetentan za bilo koju vrstu konverzacije. pogotovo na bazi (vjero)nauke si poseban glupson ;)
Ma ostao onaj MUTANT DINO VLAHA IZ LAKTASA... :-) MUTIRO KO U COEKA
Kakav rezultat, strasno. Neki cik\'o mahn\'o carobnim stapicem i sve nas stvorio... \"Religija je zapravo uvjerila ljude da postoji nevidljivi covjek koji zivi na nebu i gleda sve sto radite, svake minute, svakog dana. Taj nevidljivi covjek ima posebnu listu 10 stvari koje ne zeli da uradite. Ako uradite bilo koju od ovih 10 stvari on ima posebno mjesto puno vatre, dima, pozara, mucenja i agonije gdje ce poslati vas da zivite, patite, gusite se, vristite i placete sve do kraja vremena, ali on vas voli!\" George Carlin (RIP)
ah fakat ne kontam ni jedne te simulacije...koliko je dugo 80 miliona godina... pa mi eto kao čovječanstvo brojimo nešto više od -4000 + 2000- znači 6000 godina...a gdje je tek MILION a tek 80 MILIONA moglo je biti HILJADU ovakvih civilizacija i nestati izmedju nas i dinosaura... a da ne govorimo o 100 mil. god... ili mozda 500 mil godina... a zemlja stara 5 milijardi... naš mozak je premali za ovo
... najbolji rezultat im je vec odavno objavljen a oni opet po svom. a tako i ateisti za njima. kao ovcice. a kada se u rog puhne ... hoce li tada pomoci infracrveno svjetlo?
Zahvaljujući infracrvenom svjetlu uspjeli smo doći do boljih rezultata, da nemamo rezultata. Najvjerovatnije su zaposlili naše političare i zbog toga su izumrili.
jao covjece oni znaju sta se desilo prije 80 miliona godina, ovi pojedini naucnici sve vise djeluju na vidovnjake i proroke a ne na naucnike, mora da su im djedovi bili zivi prije 80 miliona godina pa znaju tacno sta je udarilo i da li je uopste udarilo u zemlju, dedo pricao :D
dinosauruse su srbi isrjebili :P
a tu su i piramide u Visokom ;)
prno mahmut, nemres dahnut
Ludi ste,ludi ste,ludi ste... Pa dinosaure ako su uopšte i postojali a kao što se vidi prema dokazima jesu, je ubila Zemlja, ta pametna božica i to vulkanom, jer jednostavno više nisu ispunjavali svoju funkciju zaštitnika...