Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je Semir ercegovac, mozda bi i o njemu nesto pisalo pa bi ondak i peramide bili bile preiznate !!!! jel de !!!!
ja mislim da bi u rijecniku pored rijeci drevni pored prvoditnog znacenja trebalo pisati i sekundarno \"vjerovatno postojanje tunela\"
Semir TITO !!! @prolaznik postojanje visockih piramida i podzemnih tunela nije stvar vjerovanja nego naucnog istrazivanja! Budite pozdravljeni
Da je Semir otkrio ovo isto do sada bi bilo 14526 komentara kako je to ubleha i glupost a ljudi ce tamo na ovome napraviti milione i turisticku atrakciju.
svi tuneli vode u Visoko !
A šo je najgore oni ne pišu :D hahahahahha
@sch ovo je prava vijest za one koji VJERUJU u piramide
pa vi pojma nemate o čemu pišete, počnete o meksiku pa predjete na istraživanje u egiptu pa završite sa egiptolozima a da nema ni naznake o \"a na drugom kraju svijeta\" daleko ćemo mi s \'vakima!!!!!!!
A to što su u Visokom nadjeni tuneli niko ne mari. To što je u jednom od visockih tunela nadjeno podzemno jezero ni to nema veze. Ovako fino Meksikanci prokopaju 7 metara i citav svijet zna. To sto je u Visokom prokopano par kilometara- nema veze, ovo je Bosna...