Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ova ajkula nije opasna po ljude i ne pliva, kreće se poput guštera i nema zube tipične za ajkulu" Ja ajkule i kurca...
hahah ne mogu da vjerujem, upravo sam selektovao i kopirao baš taj dio i pošao komentarisati...kad vidim ovaj komentar :D
Ajkula "Crnogorka"...
hahahahha,to uopste nije ajkula :D
imam kera koji pliva
Kod nas otkrivene odavno u politickim vodama hodajuce ajkule pa se niko ne uzbudjuje.
Zbog nemogućnosti da pliva ova ajkula se hrani ... Pliva samo kad osjeća da je vrebaju predatori. ----------------------------------------------- Bravo za Google translate, prvo "u nemogucnosti da pliva", pa onda "pliva kad je vrebaju predatori"?
U Bosni ima raznoraznih ajkula sto hodaju...
za milion godina ima da biciklo vozi
Prva stvar, što će vam ova vijest u rubrici scitech a druga stvar: "Zbog nemogućnosti da pliva ova ajkula se hrani samo malim životinjama koje se nalaze na morskom dnu, poput rakova, škampi, školjki i malih riba. Zato teži samo 1,5 kg i duga je 83 cm. Pliva samo kad osjeća da je vrebaju predatori." Pa jel može da pliva il ne može?
Zbog nemogućnosti da pliva ova ajkula se ......... sljedeća rečenica Pliva samo kad osjeća da je vrebaju predatori. e moj klix, em ste nepismeni, em ste idioti.
Lijena pa nece ni da pliva
Bice da je u Crnogorskom primorju
Ima ovakvih cura po Neumu kupaju se. hh
Imam takvu u gacama al trenutno spava sala mala :D
hahahahah (YYYY) oplaka
da niste vas dvojica slučajno iz hrvatske