Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladim se da 99% ovih forumasa misli da su prepametni
Sta cu se testirati, da sam genije ne bi bio tu gdje jesam.
nista, mensa je organizacija gdje se ljudi sa velikim egom samo druze :)
i šta onda ko bude imao najbolje poene ide u neki rialiti šou u idiotsku TV hajat, BN itd
po stanju u drzavi vidi se genijalnost njenih stanovnika
A ti si šumnjaku kao nekad vidio Skenderiju? Dobar neki dvogled imaš...
zelim da probam ovaj test :)
ni blizu, IQ test i Quiz nisu isto
za gospodu koja se ne zna snac, ukucate zip code neke americke drzave i uradite besplatan test. al' kad bolje razmislim, ako to niste znali sami skontat', bolje da i ne radite test, mogu vam odma reci da ste idioti :D
Pera Kojot.....po zanimanju genije. @SFRJ. Sudeci po tvom nicku nisi bas narocito bistar ili im testovi nisu mjerodavni.
nema li ona hrvatska mensa uvijek dostupan online free test?
@opet novinar Pa, napiši US adresu i odradi test onlajn.
Zasto, ali ZASTO, ne procitate informaciju do kraja prije nego je objavite? Fino pise (sitnim slovima :D ), da je moguce "kupiti" za 0 dolara test, ali samo ukoliko se posjeduje US adresa. I za sta sada ljudima u BiH vrijedi ova informacija? Da popuni medijski prostor???
@sfrj ...ok, "iščitao" si me :)...rešenje je uvijek u detaljima...
@Commi Nisam Commi :) :) .
Već*
@sfrj. ...da ti nisis slovenac ? :)