Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki ga mrze, drugi ga vole ali covjek jednostavno uziva u zivotu i novcu koji ima
u kojoj jednoj kafani?bila sam i ja u jednoj kafani al ga nisam vidjela
ne znas ti ni gdje si bila..... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hehe za mene je stvarno smijesan, simpatican.. neznam sto ga ljudi toliko mrze.. uvijek ima haters kad goj je neko uspjesan i ima para
Primjetno je da ga samo seljaci i ovi supogljavi gotive
idiot na bijelom, koji je od dinama napravio privatnu prčiju i privatni biznis, a između ostalog i kantu za nabijanje i obaranje negativnih rekorda u europskim takmičenjima, između ostalog, upropastio hrvatski nogomet općenito, ne plaća porez državi iako dinamo ima najveću dobit u hrvatskoj itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahahahahahahahahha kralj :D
... sizif bio on d fejs of d plejs ... sve zna, sve zna ovaj nas sizif ;))
trebalo ga je preusmjeriti iz Sarajeva u Banja Luku, i oni tamo imaju jednog kafanskog pjevaca koji je svako malo u dnevniku s kravatom i kosuljom ali cim ugleda sator, gotovo je. Kosulja leti nebu pod oblake, uhvati se mikrofona i "... otisla je Danijela nije rekla zbogom"! Mogli su mozda i kakav duet dogovorit.
ma kafana zvana "Bosna"najveci odron u gradu i dom svih sponzorusa grada Sarajeva
Ne morate ga voljeti, ali ga morate postovati. Frajer je ortodoksni seljak, to stoji. Ali, taj isti seljak je dosada milione i milione uvalio Dinamu. Prodo je desetine igraca engleskim klubovima za nekoliko desetina miliona, a da se razumijemo, pola tih igraca ne vrijedi ni pet para. Eno sad je prodo onog malog Halilovica Barceloni za 10 miliona a frajer ne vrijedni ni uopla. Toliko je novaca dosad uvalio Dinamu da su u ovoj teskoj, kriznoj situaciji puni ko brod. To sad, sto je on ukro koji milion, neka je, kad Dinamo ima toliko para. Dabogda Željo dobio nekog takvog seljaka al da bude i on pun ko brod ! Mamiću RESPECT !
Na stranu njegove sposobnosti vrhunskog pregovarača i trgovca (prodavača). Dinamo se nije previše okoristio tim novcima od transfera, ali osobno "Tata", kako mu tepaju njegovi uvlakači, jeste. Prodavalo se kapom i šakom, a trošilo se ili se bacao novac na kojekakve klošare, koji bi bili proglašeni kao vrhunsko pojačanje da bi ih se otjeralo prije odrađenog ugovora. Dinamo je financijski stabilan klub, to je istina. Dok u HNL nižu naslove pred praznim tribinama (ne iz razloga što su navijači izumrla vrsta), u Europi postavljaju negativne rekorde. Zaista želiš takvo zlo Želji ? Jedina svjetlost u Dinamu je omladinski pogon i stručnjaci koji znaju svoj posao.
mamci rusi dinamo,pa stalno prodaje mlade igrace,i kako onda da dinamo nesto postigne u evropi kad ovaj muflon samo prodaje.et i halilovica prodao a tek mali ima 17 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mamic jeste "svoj", medjutim Dinamo je za Zvezdu, Partizan, Sarajevo, Zelju i Hajduk, Real Madrid po svim parametrima. Budimo iskreni. Ne treba se mjesati u hrvatske probleme, Mamica se konstantno provocira i izaziva, svi bi mi na njegovom mjestu popizdili. Evo vidimo sad mu ni u Bosni nedaju mira. Budimo iskreni, Mamic jeste lopovcic, medjutim od njega korist ima klub, medjutim uzmimo kao pretpostavku da Mamic ode iz Dinama, to ce na njegovo mjesto doci neki posten? Pa potpredsjednik vlade RH Linic je korumpiran, a kamoli tipovi koji jasu u nogometu.
pa nije mamic izmislio dinamo ccc dinamo je postojao i prije mamica i igrao ligu prvaka kad nisu bili kanta za nabijaanje.pod mamicem dinamo nije boda osvojio u ligi prvaka.
Mamic voli ljude i provod.Ja ne znam zasto ga pojedini Hrvati ne vole.Covjek proizvodi igrace i novac.Pa mnogi sanjaju u regionu da imaju jednog Mamica.A u Hrvatskoj ga konstantno napadaju.Evo primjer Hajduka klub se raspada totalno,igraci nemaju ni za place.Mamic je Kralj,i ostace.Covjek je top 10 menadjer u Europi.Da nije Mamica nebi Hrvatska bila top 10 vec dugo vremena.
Naravno. Voli čovjek život, šta ćeš ? Njemu zamjeraju stvarno što novinare ne šljivi ni 2 %, pa mu se osvećuju po medijima. Nisu oni zaboravili ono njegovo da ih nabije na qratz. Novinari su sitne tužibabe jer ih je partija odgojila i partija školovala a oni plaće primaju od te iste partije. Problematičan je, al nema dlake na jeziku. Nisam dinamovac i nemam interesa da ga branim, al istinu treba reći javno: Novinari- partijski piz deki, Mamić - bećar koji voli život:
ne proizvodi mamic igrace,vec dinamova skola nogometa koja postoji i prije mamica.pa sto prodaje onda igrace ako kaze da dinamo stoji dobro?cemu onda tolika prodaja.pa dinamo ne moze dvije sezone zaredom da odigra u najacoj postavi kad ovaj stalno prodaje kljucne i to mlade igrace.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma boli njega k za sve, kralj
Ovo neko vaser vagom snimao jbt.
maminjo je kralj,zna covjek svoj posao raditi i uzivati,
zna cojk kako privuci paznju
Lowed by few, hated by many but respected by all!
balkanski primat ;-)
Ja ne mogu da podnesem ove usrane tipove koji sve snimaju! Ne moze se covjek vise nigdje opustiti!
...jes vala...nemereš ko insan po kafane srušit a da ko ne zajutuba :)
Proklet bio za Božić 2009., proklet bio :)))
mučko đubre :)