Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak otkida, a jos spada u ,,onu" statisticku skupinu.... Nema dalje.
Postani i ti dio internet senzacije! Erepublik je igra gdje ti kao pojedinac možes biti vojnik, političar ili ekonomista. Bori se za svoju državu, vodi svoju stranku ili postani milioner. eBosna i Hercegovina se dugo bori protiv eSrbskih snaga i treba nam vaša pomoć da ih nadjačamo i osvojimo čitav svijet. Prijavite se sada preko ovog linka goo.gl/nLBsYS i postanite dio Bosanske Erepublik zajednice.
Na šta ja ovaj svijet spao...
Svaka cast majstore. Samo naprijed. Puno srece!
Svaka cast momku. Al ne vjerujem ipak da mu je svejedno i da mu uopste moze biti svejedno dok sjedi npr.u restoranu na veceri, a stoma pocne da se puni i smrdi. Koliko god jaka licnost bio ipak je jako neugodno.
Svi ovi sto dislajkuju moj komentar trebaju da znaju da ja znam o cemu pricam jer u porodici imam slucaj osobe koja nosi stomu, i znam koliko je to tesko i nezgodno, koliko to zna biti neugodno da covjek ne pozeli da izadje u drustvo.
Skidam kapu dotičnom gospodinu,svaka mu čast,mislim da je on jedan u milion da ovako prihvati ovu bolest i nastavi živjeti normalnim životom,većina bi pala u tešku duboku depresiju.,dokazao nam je svima da se i u najtežim situacijama ne treba predavati,aferim!.
Eto sta ti suplementi urade
Majmune jedan hejterski...Crvu ruzni sto sjedi ispred kompjutera i tovi se cipsom i kolom...Da ti nesto kazem mikrobu jadni, ja cu ti platiti svu suplementaciju za koju mislis da ti moze preko noci nabaciti ovo sto ovaj decko ima...Freaku bijedni sto mrzis sebe do 12h, a poslije 12h cijeli svijet, nisi svijestan koliko znoja i trud moras prol liti i koliko piletine, ribe, rize, itd. mora proci kroz tebe da bi imao ovo tijelo.Jadnici kao ti samo omalovazavaju druge koji su 1000 koraka ispred njih u svakom segmentu...STISNI ZUBE PA ODAJ PRIZNANJE ONOME KO JE BOLJI OD TEBE PA MOZDA SKONTAS DA I TI TO MOZES!!!
Nego umjesto sto valjas gluposti, zakazi kolonoskopiju kod doktora i neka te posadi na stolicu ko debila ispred sebe i objasni ti neke stvari.
Vala ovo mu dodje ko kak'a torbica, na oko bolja od onih "najkovih".
Da, a sada zamisli da si medicinski radnik pa moras ovo promjeniti svakog dana, a ono bazdi od nesvarene hrane.
sarajlija_11 on to mijenja sam, ne treba mu medicinski radnik za takve stvari a bazdi taman toliko koliko i tvoje (da izvineš), u ovom slučaju je debelo crijevo samo sprovedeno do otvora na stomaku i prišiveno na stomak.
siguran sam 100% ovako commie izgleda...
blago tebi kada pušiš njegove fazone
evo iskreno drugi put ga spominjem jer mi se nadovezuje i spominje me 1000 puta već...a i ti odjebi od mene
PRIKAŽI ODGOVORE (19)