Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eva je prva žena :D
Igro bi se sa njom adama i eve i pojeo bi sve jabuke sa stabla za nju, pa da me bog kazni i hiljadu puta..halalio bi mu :-)
Definitivno zena mojih snova, ispunio bi joj sve i jednu zelju. Odveo bi je cak na cevape u Sarajvo !!!!!!!!
Eva uvijek moze
Eva je znaci VRH. Najljepse zensko na nasem dunjaluku. Kod mene joj mozda moze samo Kethrin Zeta Jones parirat i doduse, jedna mala zecica po imenu Raquel Pomplun !
https://www.facebook.com/Rpomplun/
slika 2: huso dolazi ,slika 3:Huso ode kuci
Eva je top svjetska klasa. Sto je Messi i Muller za futbal, a i Neymar i Douglas Costa kako sad igraju, to je Eva za zene. Nema sta. Sto je mladica i potocarka il smedja divlja pastrmka i Atlanski losos za ribe, to je Eva za zene. Mislim kazem cisto da ilustriram i da vam bolje objasnim da shvatite kakva je ona zena i gdje rangira.
74. godište... iliti 41 godina, a da ti pamet stane koliko je dobra
Lijepa, zgodna i zenstvena.
Vrhunska, nema šta...
Ja 'najvolim' klepe sa kajmakom i bijelim lukom.
jao Evo ljubim ti karakter
uh, eva, eva, sta nam radis? jedna od famnoznijih ...
Kako bi ti na prvoj slici nasao..... G-tacku iza kako si se lijepo namjestila...!
Vozio bi je ispredsebe ko Baustelac tacke maltera na 3 sprat Hahahahaha
Ko je ne bi volio..
Gospođa "svrši mi u usta". A ja joj velim "i hoću Evo"