Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve je to okej krug zivota da se pazi da se ne istrijebi zivotinja itd itd. Al kakve koristi kad je stavi u kavez, ono mehanicko parenje i ona bez ikakve svrhe vijekovima zivi i samo eto da se pika da nije izumrla. To ne kontam. Malo pricam generalno ne samo na ovu zivotinju. Al et
Žiku Sebije
shkorpija91 Eh da ti bi tonpi ha??
Ja mislila piton haha
Što je babi milo to joj se i snilo.
Ovo sada kao interesantno.Ne sjeća se ova generacija novinara da su nekih 60tih i 70tih po Britaniji hvatali lavove,geparde i majmune.U to doba je među slavnim i bogatim bilo moderno držati egzotične životinje,pa kada bi im dosadile,oni su ih puštali u lokalne šumarke.
Kako bi je kod nas maljem po glavi pri prvom vidjenju... jos bi se cijela mahala skupila... dogadjaj
@posljednjinerv Treba imati muda, lako je tuci bjeloušku