Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ptica ko ptica :D
Ovom (ili ovoj) sa Klixa sto pretrazuje clanke na web-u treba zakonom zabraniti pristup Internetu i svim search engines na svijetu.
Ja sam jednom vidio dva kengura na tri mjesta
Čestitam, u vrlo oštroj konkurenciji ovo je najgluplji članak na klixu.
Ljudi danas stvarno previse gledaju filmove and razna sranja na TV-u sto dolaze iz Hollywood-a u zadnje vrijeme. Kakvi zombiji bolan, kenguri u svom elementu i svojoj sredini, moraju malo "odmjeriti" covjeka da vide ko je sta je, oklen je, kad dolazi u njihovu cetvrt. Bas lijep prizor ovo, veliki copor ili stado ili jato kengura, divlja priroda i zelenilo Australije oko tebe bas ugodjaj i avantura. A ovaj o nekim zombijima prica. Opet kontam da se malo prepandes, jel ako se samo jedan ovaj veliki dasa kengur malo naljuti ili ima los dan i ako te opali jednim kung fu udarcem, Jackie Chan kengur stil, gotov si, ali opet brate kakvi zombiji to je priroda i zivotinje i zivot nije film.
...svi vole da napucavaju desavanja oko sebe i stilski ih preuvelicavaju...ono po meni je to isto ko kad sliku doradjuju u fotoshopu...da naglase efekte i sokiraju publiku
Yup al photoshop je prava stvar. Svaka cura izgleda ko Anna Kendrick, a svaki covjek ko Brad Pitt, a Bosanska priroda i rijeke ko Novi Zeland ili Kanada kad ih proturis kroz photoshop. A kad sidjes na Vrbas, ili skoro sve rijeke, da pecas tamo samo crvene i plave kese i tepisi se vijore s vrba ko lisce pogotovo kad puste branu, i cim zabacis prekine ti se silk od gumu ili sporet ili haubu od fice. Al ova Anna Kendrick stvarno dobra, ne treba joj vala nista, osim mene.
"Kad kenguri utihnu". Ovako radoznali, meni su vise simpaticni nego bizarni :)
Možda je ograiso na kengure...