Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel riba prezivjela...da vas ne bi drustvo za zastitu zivotinja ganjalo i tuzilo?
Hahahahahahahahahaha...... Prvo kad se nešto proguta završi u želucu, a ne u plućima. Drugo ovo je desno, a ne lijevo i treće pluća nisu tekući medij u kojem riba može plivati, a o preživljenju da ni ne govorimo ! Stručnjaci..... par excellence ! ! !
Hmm... Ovo je desno plućno krilo :D Pogledajte da na lijevom ima jedan lobulus manje, da bi srce imalo gdje stati :D Drugo, dušnik je promjera nekih 1,5-2 cm pa sad pokušajte skontati kolikom snagom je taj navodni kid trebao povući zrak u pluća, ko da ima vakuum pupmu :D :D :D ... e moji novinarčići...
Tvoj komentar govori sve o tebi i to ne samo o tebi nego i o sredini koja ga odobrava, sto se vidi po tome da ti ne daju negativne ocjene, cime te presutno podrzavaju. Samo ti nastavi, a ostali neka se prave da ne vide i ne cuju, pa kada im se vrati onda se svi zajedno cudite, zbog isprovocirane reakcije proglasavjte sve Srbe c e t n i c i m a , a sve Hrvate u s t a s a m a i opet sami pred svojom savjescu (jer ni pred kim drugim vam vise ne prolazi) nalazite losa opravdanja za svoje sirenje m r z n j e dok u isto vrijeme glumite nevinu z r t vu .... Moze ti se lako odgovoriti u tvojem stilu, recimo pokazivanjem na Gluhu Bukovicu, ali uzalud je ukazivati na nesto onome koji to ne zeli da vidi. To bi bilo spustanje na tvoj primitivni nivo. Ne isplati se valjati u blatu da bi se izjednacio sa takvima,a jos se manje isplati bacati bisere pred svinje. Ima i drugih nacina da se nosi sa siriteljima medjunacionalne i medjuvjerske m r z n j e.
Ma šta kakite ,to je sasvim moguće! Mene kad je otac poslao Kačavendi da mu budem đakon ,ovaj me je izguzio i rekao da će čudo Božije da se desi ! Svetosavska čarobna ptica će da me oblagosilja tako što će ući u mene! I tako i bi ,tako mi je bilo fino i lijepo dok je Kačavenda cvrkutao kao vrabac.. Ako je meni ptica mogla da uleti u bulju ,može i ovom klincu riba da uleti u pluća!!!
IZMISLJOTINA ko c epovjerovati u ove gluposti noz u lobanji i rib au plucima i zivi jojjj ovi novinari objesit ih treba
Ne mogu da vjerujem da ljudi idalje koriste internet programcicie za ovakve rengenske fantazij ei izmisljaju nemoguce price, cuj riba u plucima i to 9cm Kod slona nisu toliki disajni putevi da moze uci ribica od cenat kamol od 9 cmm a ribica ima krila umjesto peraja pa leti po vazduhu. joj vi novinari ste ....
stravično!
Indijski mediji pišu da dječaci, igrajući se uz rijeku, često progutaju ribu, HAHAHHAAHHAHHAAHHAHAHAAHHAHA
SRA-NJE
tobe jarabi
HOCU RECI SABOTIRAS
ima i u mene kila katrana
JE LI ME OVO TI SABOTRAS
u piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ckuuuuuuuuuuu lijepu maaaaaaaa te rinuuuuuuuuuu drama!
ziva riba in my dzakuzii pusssy, djusi, baaa
@istina Tvoje je desnom njihovo je lijevo.... xD