Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko s šejtanom druguje... Taj dušu svoju prodaje... Najveća je tuga... Kad šejtana imaš za druga...
Pokreni tramvaje u Sarajevu.
HaNNica da li znas sta znaci rijec 'idol' i da li znas mozda sta ovaj momak radi, video od 5 min ne govori nista a momak je mlad i vjerujem da ce daleko dogurati sa ovim :) a ovi sto kazu da znaju i bolje trikove da vas vidim onda gdje video, i da li vas je neko ikada snimao? Edine sretno sa iluzionizmom !
HAHAHAHA sve bi bilo ok da nije rekao da mu je David Blaine idol hahahaha pa pogledajte samo klipove davida blaina na youtube xD hahahahahaha sta reci
Nije los, bit ce nesto od njeg, samo ne znam da li ce uspjeti sta zaraditi s ovim...
Nema nista bez sibica...DZej je glavni:)
Haj kad si nam objasnio ovo s lopticama, objasni nam i ovo s kartama. ;)) .. a kolko ja znam svrha svega i jeste stvaranje "iluzije", skretanje paznje, ustvari, da bi se postigao zeljeni efekat.
svaka cast majstor si u ovom,samo naprijed :)
Ovaj trik sa lopticom , pa ne znam da li ste primjetili da on i ne stavi lopticu u svoju ruku , nego je drugom rukom drzi i kad uzima njenu lopticu stavlja obje u njenu ruku,,, Slabo on to
Jugoslavija, Jugoslavija, Jugoslavija u srcu zauvijek !!! Ponovo čemo je izgraditi !!! A vi mrziteljisa Klix-a, možete samo da patite !!! Vratit će se zlatni dani Titove Jugoslavije !!!
Ne možete bez SSSR-a.
Na *** mi više idu ovi likovi, koji u komentarima spominju nekakve fetve i nekakve zabrane !!!
Ovo može svako da uradi !!! Ja znam trikove teže od ovih !!! Samo je šteta, što ne postoji trik, s kojim bi nestali naši političari sa lica planete !!!
Ovo treba fetvom zabraniti! Ceriću gdjesi leo messi??? Haj zdra'o. By omađijaj®
Svaka cast majstore :D
madjionicaaaaaaaar haj nadji mi posao bez stele
'ĆovjjeĆe' xD hahaha -