Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako mi u Bosni, ostarimo preko noci.. samo sto nikog nije briga
Za vas koji ne razume engleski i ne znaju šta kaže spikerica u videu evo prijevod \"Hana Hažiavdagić poslije derneka na Vlašiću uživa nekada i kada je bez šminke. Često ode na odmor u Vijetnam jer to je jedna od rijetkih zemalja gdje je nepoznata. Ovdje voli sjediti sa običnim narodom bez šminke i kao svjetska žena ima obavezu seljacima iz Vijetnama objasnii šta znači biti Celebrity i šetati se po Red Carpetu\"
Do you understand,,,valjda
Dobra joj duxy Chelsea
Nisam pregledao/la video i boli me hašimaga za to, volim samo zahebavat ljude koji misle da znaju engleski, a ne znaju da se engleski uči 35 godina i još 40 godina prakse tako da tek kad umru za njih možeš reči da su naučili engleski. I ne samo to, to je vještina koja se prenosi sa koljena na koljeno i samo mali broj odabranih je upućen u to. Tako da ti tako mizernao/la nema šanse da si bio/la blizu engleskog. To što ti znaš je u stvari kineska kopija engleskog. Are you understand?
HA ha, sto je neko smijesan....NOT I na ovakav tekst nadje se nacionalisticka budala da iz cista mira pocne provocirati. Nego sto smo vec tisuculjetni....nismo pali s neba prije 15 godina! Pise sve vec tisucu godina, a ti izbjegavaj istinu ako ti pase.
Da si prregledao/la video, cuo bi (ili cula) da kaze \"twenty-six-year old woman who...\" Naglasak je na ovom twenty-six jer se tako na engleskom kaze 26. I kad vec pitas, 23 = twenty-three ;)
E a fkt citam ovo sto pisu i ima gresaka bruka. Mogu samo reci, STRASNO.
Jel\' se to 23 na engleskom čita 26?
E, sad se ceka na vijest da se devedesetogodisnjak preko noci podmladio u pubertetliju :D
Predvidjanja Babe Vange ? - brzo staranje ?
X Files... mulder scully...
-Ovo se zove bošnjački sindrom , jadna žena za nekoliko dana ostarila kao da ima 50 godina , a bošnjaci za 15 godina tvrde da su tisućljetni ili hiljadugodišnji
radil joj p.i.c.k.a jos jestel provjerili?
Nema 23 nego 26 godina. Bez obzira na to sto vi ne znate engleski, ima ljudi koji znaju.
Imal de Marine