Neobična pojava u Engleskoj
1
Žena na čarapama vidjela lik Isusa Krista
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaa svi vidjeli lik isusa a nitko nezna kako on izgleda koji idioti u pm
lik isusa je izmisljen ! uopste se ne zna kako je izgledao , kao niti jedan drugi poslanik
Ne valja vrijeđati tuđu vjeru. Iskreno ja vidim takozvani \"Isusov lik\". Jedino što ne razumijem odkuda ste došli do ovog lica i nazvali ga Isusom?
da se radi o sjevernoj koreji, rekli bi propaganda.
Vjerujem jer se Isus ne bi nikad pojavio na nekim skupim čarapama samo na ovim 5 pari 5 maraka
Kad su bile prljave bilo je i 12 apostola na njima, ali nakon pranja Arielom opstade samo ta jedna najjaca fleka... daj Vanish da popravimo...
@Cro Ja sam cuo da si ti bio teski nevjernik, ALI da si se pokajao kad si ugledao lik Isusa na VIBRATORU (za zenski beton naravno). Jel\' to istina pokajnice ?
ma glupi ste vi koji blatite Isusa, al neka, doci ce vrijeme kad cete se pokajati nevjernici jedni......
ultra high angle reverse facepalm.
viecete u subotu navecer halucinacija i prividjanja, sam cekajte dok odem po robu.. neate vi pojma stae isus.. na grbavici artani 3 marke, spalis se, Olimpijada u Lilehameru mi pred ocima svunoc..
imam i ja lik isusa na plocicama u wc-u -.-
Ja sam ovak nesto slicno usliko kod sebe u stanu necu reci da je lik Isusa ili Josipa B. Tita ali jeste neki lik. Imal kakva budaletina da bi htjela kupiti tu sliku pa nek ga nazove kako hoce.
Meni vuče na profesora Grebu.
naravno da nije problem u vjerovanju a ni čarapama jer bi se ovi maloumnici sprdali da je to bilo na bilo čemu
DOBRO JE TO,DRUGIMA SE UKAZUJU RAZNORAZNI ZMAJEVI.....
sta vam je ovo je Goran Bare
Meni liči na Mirzu Hajrića!