Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba hapsit i ove sto cestitaju sve moguce blagdane i praznike na statusima
kakav pajser
Kako je lijepo biti glup!
Imam i ja oko 100-injak prijatelja iz Amerike na FB-u... Oko 95 njih UDAVI statusima svakih pola sata... Pacenici.... It must be something in the water...
GDJE NAM JE COMMI LJUDI
JA UPRAVO ZIVIM U PORTLAND OREGONU I STALNO SAM NA OVIM VIJESTIMA DA SAD ZNATE :P ROBIJAS1988
@zayebant /ovako glup moze bit jos samo neki mujo / PISES U PRVOM LICU, "ovako" ZASTO ONDA NICK "zayebant" ? SHVATIT CEMO DA GOVORIS O NEKOM DRUGOM /lol/
Na Facebook-u pravo "bratstvo i jedinstvo", svi se vole, a u stvarnosti je nesto sasvim drugo. Ko zeli kontakt sa mnom, ima mail i mobitel.
koji retardinjo...
@prijatelj / Eto sta su ti facebook prijatelji? FB KONACNO SLUZI NECEMU. PRAVI POTEZ !
ovako glup moze bit jos samo neki mujo
....hahahahaha....kako ce facebook poceti da "ceslja" i raznorazne "patriote" koji se slikaju sa tenkovima , zoljama, iostalim rekvizitima....hahahaha, vokabular im je "psovka 99% i ostalo 1%"....al' i vakat je....posebno nakon onog sto u sa prije neki dan sroka murijasa a "slikica" sa zoljom na profilu....nego, najveca je steta sto ce nakon toga broj "clanova" na tim "hibrid stranicama" opasti a posjecenost ce porasti - bit ce pod kontrolom 24/7....:))
Mnogi pametni su napustili to njesra od FB
pa ovo ni commi ne bi napisao!
nije završio zbog posta na facebooku, nego je završio u zatvoru zbog djela koje je počinio ! da je objavio ovo nešto na facebooku, a da nije udario u tuđe auto, ne bi završio u zatvoru.
taman na moj rođendan !
kako si samo glup :O