Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mr Dragoljub! Vi se vec prebacujete na severo-americni nacin komuniciranja u ex-Jugo,pogotovo Bosanskoj migraciji. \"Hajd da se mitamo na korneru,pa da idemo u storove da kupujemo groseris\" ili najbolje je,pismo ljubavno! \"O my darling iz Konjica,what are you doing kraj mojih ovaca?! Now I am going to my rodno selo!Pa cu doc da se mi ljubimo! Uzdravlje tebi uz \"Nema nema kod Amera,da se cuje ezen s\'minara\"....
Moguce, ali koja je razlika izmedju \"gospodje\" na slici i tvoje mame?! Pa, nema tu razlike. Ako upotrijebis zakone logike, cini se da je ceric sredio tvoju bolesnu mamu prvu i onda, kako to biva, rodio se ti - debi*an i bijedan. Razumijemo se !
Ma ovo je laz, nama srpima ne smeta muzika. Covece koliko lazi o nama srpima danas svuda po svetu imaju za ne poverovati. Nas Patrijarx umire ali roka mu heavy metal u rum....Ajd u zdravlje!
al ova skici, sigurno je ceric z guza mastrafi.
DOK NEKI prolaze vlastiti mir šetajući prirodom, odmorom uz svoje najdraže, dobru knjigu ili nešto treće, kontroverzni Austrijanac Heinz Zak svoj je mir pronašao u vrlo ekstremnom sportu. Naime, on je penjač koji mirno šeće preko tanke špage s pojasom oko struka tisuće metara od tla.