Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni u TUZLI svaki dan ispadne da u stanu trosim 350 litara vode - mjesecno mi obracunaju da sam potrosio oko 10.500,00 LITARA. Ja u stanu nemam PEKAMSKO VRELO - trosim sasvim normalno i umjereno. Da li ce meni i svim drugim Tuzlacima ikada vratiti nas novac nazad ?
Da je kakva žena prestala bi jesti, a nastavila plaćat uličnu rasvjetu.
pa ovo pravo dobro, ona nije ni osjetila kad je davala po malo para, a sad joj odjednom \"pade\" 10000 dolara....
...kod nas bi dobila i kaznu zbog njihove greške, pobogu kako to nisi uvidjela ranije...gospođo super si prošla!
Kako uspiješ potrošit toliku vodu kad pola vremena vode nema :P
meni je ovdje najzanimljivije da je Ured za zaštitu potrošača natjerao Komunalnu firmu da isplati potrošaču nepravilno napalaćeni novac. Što bi ovo naše Udruženje za zaštitu potrošača ili Ombudsmen za zaštitu potrošača ovdje nekoga natjrealo da vrati nepravilno naplaćeni novac! Malo sutra. A smisao njihovog postojanja je upravo to. To je pravno \"uređena \" BiH. Zagrabi pa ne daj natrag.
kod nas bi bila optuzena da je krala struju i da je ona to spojila i morala bi jos dodatno platiti
IMAL MOZDA TAMO NASEG PECATA??
Ima u Americi jos bizarniji slucaj.Za vrijeme Americko Meksickog rata , prije nekih 100 godina onaj tko je imao telefon placao je porez na luksuz jer je to bio luksuz i na to je bio jedan od nacina finansiranja rata. E taj rat je davno zavrsen a ipak sva domacinstva koja imaju telefon jos uvijek placaju taj porez. To mi neki dan doslo u posti od jednog senatora koji trazi da mu pomognemo da se taj porez ukine.Svasta u Americi.
štp ti je pravna država. kod nas bi ti rekli \"nemoj jesti i plati režije\".
eto samo zamislite da zivite negdje gdje postoji ovakav sistem... nebitno Amerika il neki drugi k.u.r.a.c... samo zamislite... vaaao.