Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako ste 100% da je fake vi opet objavljujete jébem vam nenu
Momak joj je rekao: \"Ne možemo bona, mi smo od dva brata djeca\"
Reko je poslanik Muhammed a.s., (parafrazirano) da ce doci vrijeme kada ce muskarci imati uloge zena, a zene muskaraca.. Zivimo u posljednjem dobu, posjetite dedzal.info i pronadite odgovor na pitanje \"sta se to desava sa svijetom danas\".
Ja bogaljke braćo moja mila!!!
sto se ne nadoh ja tu da je flasom puknem po glavudji da joj bubnem opne probijem
NEK SI JE AHAHAHAHAH! MUŠKARCI UZVRACAJU UDARAC NAKON ONOG ,NA STADIONU KAD JE ONAJ ZAPROSIO ONU AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Nisam kralj ocam\', baustelac sam :( ...
ovako bi mu bilo za par mjeseci i da ju je oženio
kralj si...ocam
Radi cega sam ja pauzirao Balasevica -.-
tebe bi bilo sevap ubiti
fake and gay
Ovi sto urlaju okolo kazu na nejasnom bosanskom \"P.O.J.E.B.I. JE, P.O.J.E.B.I. JE\" onako iznervirana kaze mu na promuklom bosanskom \"PA DOOOBROO JESII TI NORMAAALAAN, ZA OVAJ PRSTEEEN SAM MORALAA BABI UKRAAAST 300 KM, POLAAA PLAAATE I REGRESA, .J.E.B.E.M. TI PRSTEN STO GA I KUPI, SACU GA ZGASIT !!! \"
us\'o bi u nju k\'o budala u kredit
podero bih je ko fočak rodni list xaxaxaxaxaxa
ZAKUCO BI JE KO BAUŠTELAC EKSER OSMICU !!!
takva cupi se me odbija,osim ako si derpe