Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"otrcani enterijer\" pa svaki kafić kod nas ima takav dizajn??
Još da su uključili infracrvenu kameru ili kako se već zove ona što je forenzičari koriste, pa da vide koliko je ostalo tjelesnih izlučevina, po zidovima, podu, plafonu ... :D :D
znas ti o cemu pricas ...
Jah!! A koje je nekad Pešta kupleraje imala.
Zapanjen sam :D
više bi nas zanimale fotografije aktivnih bordela.zbog naših moralnih zakona moja desnica je ko u nekog drvosječe!
Ne zamjerite na slikama, ograjiso
A gdje je cuvena Maza na slikama???
Pitanje: Stalno mi se na S-x.com ispod prve slike pojavljuje ista takva, koja prekriva cijeli tekst, kojeg onda ne mogu pročitati. Ima li iko sličnih problema i kako to riješiti? Hvala.
nemila
Šta je ovdje zapanjujuće??? Sarajevo-x pod hitno mora naci ozbiljne novinare!!!!
Iz.ebali se i otisli...
Kad nebi bilo prostitu.tika ...ti p.i.c.k.e. nebi vidio...
Bolje nego kod nas...svi fini, pa dr.aju ku..c pa onda nesretni i nasilni...
aaa da posjetite u Pragu cabaret DARLING :) vidjeli bi sta je bordel i sta je zivot....svaki muskarac bi trebao dozivjeti nesto tako,ne radi se samo o sexu ....ima se sta vidjeti i vrijedi !!!!! A sto se tice fotografija aaa sta mislite da bi NAPUSTENE bolnice,crkve,dzamije izgledale bolje da su NAPUSTENE ?????
Bezveze.