Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su gay brakovi u redu, onda su i incest brakovi OK! Pa razmislite malo ljudi. Ako je prvo prirodno, onda je drugo prirodnije!
Malo prije cujem BBS javlja da su iz Irske...
najdraze mi je kad mi brat svrsi u po usta.
inače je ovo normalna stvar u islamskim zemljama, zato imaju onoliko veliki broj retardiranih, samo što se to slabo primjećuje, jer nemaju dovoljno invalidskih kolica, zbog nerazvijenosti. inače sve osvajaju u sjedećoj odbojci.
pa nista,haj popusi i meni....
pusila sam bratu pa sta????
hehehe polubrat i sestra ima li ko zdrav na tom saxu
E gosponin ,,BRAT,, sigurno si ga ti sestri smjestio pa znas kako je kretnenu na ovako nesto mozemo samo da se ZALOSTIMO jer ziimo u bolesnom vremenu sa bolesnicima kao sto se iz nekih komentara moze zakljuciti stavi prst na celo da se to tebi sutra moze da desi ali kao sto se ti izjasnjavas tebi se to vec desilo pa znas kako je A svima koji neznaju nesto o bilo kojoj religiji neka je prvo prouce pa o njoj pisu pozdrav
OSAMA BIN LADEN JE OZENJEN SA RODJENOM SESTROM OD UJAKA.PRVA NJEGOVA ZENA JE SESTRA OD UJAKA.. E TO STO PO SHERIJATU NIJE NISTA SESTRA OD UJAKA,TO JE DRUGA STRANA NOVCICA ..PA MUHAMED JE OZENIO SNAJKU OD POSINKA,I TO MUSLIMANIMA NIJE NISTA ..NJIMA JE ROD PO MLEKU,VALJDA,....PRIMITVNA VERA,PRIMITIVNA PRAVILA
..ibro je u pravu .. muslmani to cesto upraznjavaju i jos se zene po naredbi ..
Dosta više maloumni nacionalisti i fašisti. Gori ste od incesta.
Pa, unutar porodice se zidovi vjencavaju, niko njih ne spominje oni bas rade sa bliskim rodom, a kod muslimana je to zabranjeni, seljacino jedna!!!!
Seljacino jedna nauci osnove stvari pa se onad javlja pap.cino jedna.I krscani su to nekada radili, procitaj malo neobrazovani kre.tenu! A muslimani sto se zene unutar porodice nije tak kako ti zamisljas! Moj ti je savjet obrazuj se, idi.ote!!!!!
Glupane jedan ako nisi znao kod muslimana je sklapanje braka strogo zabranjeno izmedju krvnih srodnika,prema tome ne lupaj gluposti cetalju,to je kod vas vlaha normala,cak i da se sin handri s\'majkom,a kcer sa ocem,takvi ste vi cetalji.Fuj!
to je normalno kod arapa..nasih prijatelja musliman..oni imaju pravo da se zene unutar familije..pa niko ne donosi tekst o tome ..