Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka im cast. Velika podrska.....
Svaka im cast. Velika podrska.....
Svaka im cast. Velika podrska.....
Svaka im cast. Velika podrska.....
Ovakve ideje treba podrzati.....
Svaka im cast. Velika podrska.....
Da nije i ovo prvoaprilska, kao onaj Feka virus na Plitvicama :)))
kad se hrvati počnu satirati,onda je svijet otišao u tri fine strinine... Nemam stvarno ništa protiv,ali ne znaju biti satirični izuzevu posljednje vrijeme na račun srba ali onih četnika,ne onih dobrih.
iskreno, pojedinci jesu pervan,mile kekin, i slicni... generalno kao nacija su slabi. pa pogledaj naše bh glumište,svaki najozbiljniji glumac svaka drama je prožeta satirom. u BIH svako selo ima po jednog Pervana,hebo ga ti. i poredi ih sa nama
eh kada bi smo jos znali sta su te strane rijeci kao satira itd. prije neki dan kada sam napisao da nisam nacionalista nego da sam homosapiens likovi sa klixsa mi pocese e znao sam da si homic onaj drugi pederu onaj treci pedercino itd.
Barem pod ključnim riječima nacionalista, homosapisens i tvoj pseudonim, ne može se to naći na Google. Bezbeli su obrisali smatravši da je homosapielno opredjeljenje privatna stvar, i da svako iznošenje u javnost vlastite homosapielnosti čista provokacija :)