Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J bi na vrhu bjelasnice za ove pare stajo :)
Čuj emotivno... i još pravo životno putovanje. Preseravanje
Ja bi gol tako u snijegu stajao za 193 eura po satu :D
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
ku*r*čeva
koja skola treba za ovo??
Ma ja ne bi stajo, nema Boga...
haj meni drk.aj 2 sata svaki dan,ali ja ti ne mogu ponuditi više od toplog februarskog caja od sumskog voca.
haj sve i nekako .. al emotivno putovanje ? ha ha grohotom se smejem
To je veliko iskustvo-nema šta !
tezak poso nema sta ?trbal joj pomoc!
nek im caca stoji za te pare :D
evo već sam se rasplakala od emocija, ne smijem ni pogledat film, tada bih vene rezala
UKOPAN ... e moj \"pisac\".. gdje su ti oci! :) A cuj pravo emotivan ...hahahaha... za te pare i cucanje na solji bi mi bilo previse emotivno :)
svrsio bih joj u oko.
Molim SAx da nam blagovremeno da torrent za ovaj dokumentarac kad izađe. Hvala.