Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u ovom velikom nije bilo vozača?!
ne kontam ovo nikako...ko je zadobio prelome??? ja ne vidjeh nikoga da iskače iz ovog velikog kamiona...samo je vozac iz prvog kamiona iskocio..i to normalno..bez padova i lomova.. a gdje je vozac velikog kamiona???
I ja i kamion smo otišli do vraga
svrati malo do maksilofacijalne, pa pitaj one koje su operisali nos šta misle o vezivanju?
zašto misliš da nije bio vezan? pa nisu svi na nivou neandertalaca. pojasevi ne štite nekog drugog, nego onog ko ih veže, pa na kraju krajeva to mu dođe ko neka prirodna selekcija. ko se ne veže brže ode.
da je bila sigurna, ne bi je izbjegao
Taxista, jeste, zato u Bosni svi poginu u autu neostecene kabine, a u toj Norveskoj iz totalno smrskanih auta izlaze zivi, zivim u Norveskoj i znam stotine takvih slucajeva,a ti ko mudri Bosanac jos dodaj : ljudi samo pusite, znam jednog starca koji je citav zivot pusio ! Samo pusite i nemoj te se vezati: siguran recept protiv starosti!
Ja znam naseg covjeka u americi koji je imao malo veci pad sa jedne petlje, sleper je bio poput palacinka dok je soferu odma ispalo jedno oko od udara, a sto se tice lomova suvisno je pricati, danas nosi oko 2kg metalnih sto sarafa, sto plocica.
wazzub je prevara ! ne budi naivan, tacno neko dijeli hiljade dolara sam da sjedis i da radis nesot sto je nidje veze !
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Pa ako je izbjegao smrt onda to nije \"sigurna smrt\". Zašto naslov nije mogao biti, jednostavno \"Vozač kamiona izbjegao smrt?\"
Ocito iz ovih komentara se moze i skontat da video ne odgovara datom textu :P
vozac slepera je malo kasnije iskocio i uopste nema nikakvi preloma, gospodo portala potrudite se da malo bolje prevedete prije nego sto objavite lik sa sleperom je iz latvije dosao bez zimski guma zaglavio se itd itd ovaj mu dosao pomoci ostalo ste vidjeli
Mrtav pade, ziv kuci dodje... Kako je \"pri tom\" zadobio lomove? Ne vidim nista sto bi mu napravilo bilo kakav lom a i skakuce i trci \"k\'o nov\"? Glups*ni!
a da je bio vezan, q urac bi iskocio pa se vi vezite
Pa je l\' iko od vas uopste procitao clanak ili ste odmah isli da gledate snimak? U clanku fino kaze, a na snimku se to i vidi, da prvi kamion VUCE ovaj drugi... zato je i pao prvi kamion, jer ga je drugi POVUKAO... Sve do pola radimo... ts...
mislim da se nesto moze vidjeti sto lici na drugog vozaca na snimku 0:24 i dalje, neko kao da sjedi u provaliji i drzi ruke u vis.