Sujevjerje ili činjenica?
45
Vjerujete li da petak 13. donosi nesreću
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti nam možeš pričati o praznovjerju, a ideš i klanjaš se zamišljenom Bogu. Vi vjernici ste najveća pošast na planeti. Dok god ima takvih bu.daletina koji vjeruju u nekakva božanstva (a nažalost, 90% je takvih u svijetu), misticizme, dogme..ovaj svijet neće nikad napredovati i stalno će biti ratova, gladi, bolesti...Jer mrzite svakoga ko nije isti kao vi. Takmičite se čiji je pravi Bog, isto k\'o djeca kada mjere kite!! Samo što zbog vašeg takmičenja milioni stradavaju.
Nema vece nesrece od vaseg portala
čuj, vi pričate kako ne valja petak 13., a ja danas imala ispit i dobro uradila xD
ma ti si glup razmisli prije nego napises
Glupost, isto ko kad kažu crna mačka mi prešla preko puta - pa nije ona kriva što je crna.
Panjino ograničena, nauči razlikovati komunizam kao politički pokret, od ateizma kao prava čovjeka da ne vjeruje u Kreatora. Kada naučiš to razlikovati, onda ćeš biti na višem nivou nego što si sada, a to je ta buba pletačica koju si već naveo.
@@ rifat - Kako su mi super ove majice što se mogu kupiti kod nas na Zapadu \'\'Atheists murdered 200 million people and all I got is this lousy T-shirt\'\' komunoidu zatucani, čak je i IQ sumatranske bube pletačice veći od tvog
\'\'Sve znanje dolazi od Boga i što prije shvatimo tu istinu prije ćemo postati dio te nevjerovatne moći\'\' - Nikola Tesla Rokni se u tu šuplju lubanju, prizemna ograničena jugonacistička budalo.
Trefilo se da je bio petak 13 kada je francuski kralj Fransua Lijepi odlučio potamaniti sve pripadnike terorističke organizacije poznate pod imenom Vitezovi Templari, dakle - praznik.
Veceras je bingo i neko ce osvojiti dobre pare tako da znaci da petak 13 nije nesretan.
OVAJ ŠTO ODGOVARA RIFATU I OVAJ @@RIFAT JE NEKO IZ REDAKCIJE VIDITE KOLIKO GLASOVA A ČOVJEK JE FINO REKAO DA IDE NA DŽUMU TAKO DA ON SIGURNO NIJE TU PRATIM NJEGOVE KOMENTARE I SVAKI JE ODLIČAN!
1. \"U svakoj godini ima najmanje jedan petak 13.\" 2. \"Najduži period koji može proći bez petka 13. je četrnaest mjeseci.\" :))
ko je bolan jadan, ja ili ti, koji sam sebi lajkas komentar, hahahaha
Petak 13. je donosi nesrecu samo onima koji vjeruju u to.
Nekad sam ga volio zbog horora, a ove danasnje televizije su i to uskratile, treba izbacit TV, za sve ostale su ti mediji, mozes pogledat na netu film il seriju, bjezi ba, uzimaju nam pare nizasta
nesto u zadnje vrijeme mnogo bre fulate clanke