Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pokojniku se prvo pamukom začepe uši i nos, a zatim se usta popune sirovom rižom" "članovi porodice su konstantno uz kovčeg zbog vjerovanja i nade da će pokojnik oživjeti" HAHAHAHHAHAH i da je bio ziv, s vatom u svakom otvoru i punim ustima rize, sta ocekujete, da skoci i vrisne SURPRISEEEEEE hahahah
Kad ja umrem, ne zov'te mi popa...
Na nasim prostorima postoje profesionalne narikace, pa sta xD
Pih to nemaju ni svi ugostiteljski objekti :P ;) http://narodni.net/narikace-profesija-koja-se-ne-predaje-tako-lako/ To je to zmaju, evo posla i karijere ;)
pa zar i na drugoj strani samo riza..........
kriza i na drugoj strani
Ove nase politicare ce zemlja povratiti. Toliko su truhli da ih nemora ni variti. Sve samo vnogo do vnago.