Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je jedan titanic i to niko ne može zamijeniti
Kao titanic potonuo...
pik ja budem kapetan-brmmm, brmmm...izvolte na moj brod(samo me ne ometajte dok budem karindzo moldavku!)
to je bosanski paprikaš. Vidiš kako je gore prevedeno, irish sttew u irski paprikaš. Onda je valjda jasno da je nepravilno reći bosanski lonac. Vidiš kako Klix piše. Dakle, paprikaš.
...ja samo mislim na bosanski roštilj...i leskovački vozić...
Pipl mast trast as!
@ Skofi Mislio si vjerovatno na bosanski lonac...ne paprikas
Na menuu 'e biti 'irski paprikaš' ? Šta je to ? Kakav je irski paprikaš ? Gdje je original tekst ? Ovo je neko Irish stew preveo kao irski paprikaš. meni je ipak najbolji bosanski paprikaš, onaj što se kuha u loncu 4 sata, rudarsko jelo. Pravi bosanski paprikaš !
Bila bi fora da ovaj tajkun bude dosljedan i improvizira udar sante u brod, a sve zbog atenticnosti. Mada mislim da je ova ideja vrijedja uspomenu na sve izgubljene zivote u toj nesreci. Plove istom rutom i dok se oni zabavljaju na palubi ispod njih u moru i dalje leze ostaci mnogih nesrecnika. Meni malo bolesno.