Zanimljivosti
0

Već 30 godina živi kao vampirica i siše krv iz ljudskih tijela

Klix.ba
Julia Caples iz Velike Britanije već 30 godina živi kao vampirica. Naime, od svoje 15 godine ona redovno konzumira ljudsku krv.

Caples ne krije svoj poriv da siše ljudsku krv, zbog toga ima brojne donatore - ljude koji oduševljeni pričama o vampirima dozvoljavaju joj da siše krv direktno iz njihovih tijela.

Poriv da siše ljudsku krv prvi put osjetila kada je imala samo 15 godina. Tokom prvog poljupca osjetila je potrebu da ugrize dečka.

"To je moj prirodni instinkt, a svidio mi se i ukus krvi. Ne mogu to objasniti", kazala je Caples za britanske medije.

Tragajući za osobama koje dijele istu strast upoznala je Donalda. Vjenčali su se na groblju i godine braka provodili dijeleći krv. No, kada su dobili sina shvatili su da bar jedno od njih mora prestati se igrati vampira i odgajati tijete.

Tu žrtvu je prihvatio Donald. Danas više nisu zajedno, ali on smatra kako je Julia dobra majka koja neće dozvoliti da bizarne navike unište njen odnos s djecom.

Julia, koju zovu Tamna ruža, svoje donatore uglavnom nalazi preko interneta. Najprije se upozna s njima, a zatim siše njihovu krv. Naravno, svi moraju prije "sesije" uraditi analizu krvi.

Ona je istakla da sve više ljudi uživa u tome, ali da kriju svoj "vampirizam".

"Kada pijem ljudsku krv osjećam se jače i zdravije", kazala je ona, dodavši da joj ta njena navika vjerovatno usporava i starenje.

Iako je zahvaljujući bizarnoj navici stekla popularnost diljem svijeta, njena djeca su zgrožena. Kćerka Ariel (24) ne odobrava majčin način života, a sin Alexi (11) vjeruje da mu je majka pravi vampir.