Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOJA GLUPOST. PA TAJ DAN JE BIO ST. PATRICK\'S DAY. TAJ DAN SE NOSI ZELENO. A VIKLERI NA GLAVI SU JOJ ZELENI. LOGIČNO DA NIJE MOGLA NEŠTO DRUGO ZELENO DA OBUČE JER TO NIJE BOJA KLUBA, NIJE NAVIJAČKI PA JE STAVILA VIKLERE.
nikome nije palo na pamet da je djevojka mozda imala neki bitan dogadjaj poslije za koji je htjela izgledati posebno, ali ipak nije htjela propustiti utakmicu omiljenog tima. bez obzira koliko to nasim zaostalim pokusajima muskaraca bilo cudno, djevojke se zaista mogu zanimati za fudbal -.-
haha mozes baklje ovako svercat :D
EFC 1878
Zenu jedonstavno nije briga sta drugi misle i kako izgleda - kao i one oko nje. Ne zivi svako u mrtvaji poput nase gdje je mjerilo kakvu si majicu ili farmerice obukao. Ljudi zive po principu \"live and let live\".
ma samo je htjela privući pažnju... i uspjela je
vako i ja kad igra Sarajevo, ja sa kitom u ruci odem na tekmu :)
ma ovo ti je meliha sa pofalica , kosto kaze onaj levat ja joj medjun noge ubacivo hahah
super ausvic