Objavljeni FBI-evi dokumenti
0
Vanzemaljci su zaista sletjeli u Roswell?!
Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zafrkali su se ovi FBI-ovci, ovo je djed od Sulejmena Tihica!
Mogu ovi past u sred Bosne.. nit ce ih ko ganjat ni istrazivat.. samo ce dobit bureka od neke nane za ponijet :)
Priče za malu djecu...ovaj članak je baš nidje veze!
Kolumbo otkrio Ameriku! Nidze Veze, otkad se to znalo ima vec 2000 godina, da su Vanzemaljci kreatori ljudske rase na planeti. Samo sto to naucnici dokazuju godinama :)
Hmmm... na FBI siteu nema ni riječi o ovome.
ovo je jednom prikazano na tv-u ovo je neki covjek napravio ovo na slici...kupovo se dijelove tijela kod mesara tako je nesta bilo...uglavnom ja ovo ne vjerujem...:)
*ebi ti to , eno Soson ce sad biit u reality show-u , eno potpisao ugovor sa Pinkom , pa vi pricajte , covjek ce sad ubrati ogromne pare
dem dole ćovjeće govorim onome šošonu reko aj majke ti bolan idi sletio ti reko frajer.. on konta ja ga zajebajem ba...
... OVO JE SAMO JEDAN OD OBLIKA JINNA (DEMONA) KOJE UPORNO PRIZIVAJU A KADA SE POJAVE PRAVE MISTERIJU DALI SU N.L.O. ILI NE , KOJI ZAPRAVO I NE POSTOJE...
Možda naš drug @Vanzemaljac misli da je zastava bila od šperploče pa se nije mogla drmati, ili onako stajati pri drmusanju i minimalnoj gravitaciji.
Ovo vanzemaljci??? kakva podvala isto kao sto je Armstrong pobio zastavu na Mjesec a ona se vijori na vjetru (U Nevadi)..Hahhhaha..Nema van orbite divljacima, dok se god ne pripitomite..
Nisu se prizemljili, nego srusili...
Daju li azil? Ja bih sto prije iz RS, nemam ni za cigara ovdje.
Ovo sam gledao na History chanel-u prije godinu dana
Uzmam kesu, uzmam papiir, gledaaaaaam...
@kooo i za sve ostale Pa bas Isl.am mozda potvrdjuje postojanje vanzemaljaca. Da pojasnim kratko... Prva i glavna sura za molitvu musli.mana El Fatiha pocinje sa rijecima: HVALA AL.LAHU (BOGU) GOSPODARU SVJETOVA! Naravno da je misteriozno sta se pod tim mislilo,moze se misliti na ovozemaljski svijet i onaj poslije kad umremo,ali isto tko mozda se mislilo na ovaj nas svijet i jos neciji drugi ;) Ili se mislilo na sve zajedno :) Oni koji vjeruju u Boga sigurno se nece sprdati na ovaj moj komentar. Pozdrav,mir s vama ili selam svima. kako god hocete...
čuj...sletio je racku sa dimamu...ha ja :)