Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete naviklo na ISIL.
A koja je razlika između ISIL, ISIS i IDIL ? ne mogu ja to nikako upratiti?
Nema razlike,to je ista grupa samo ih drugacije zovu,ISIL je islamic state i levant,a ISIS islamic state i sirija...za IDIL ne znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa bolje izgledao s bradom :)
Staro, ovo bilo aktuelno prije 3 godine...
Ljepse mu brada stoji
ah ti lajkovi, uredu kada zabiljeze kamerom neke zanimljive trenutke ali svoju intimu dijeliti sa svijetom-fuj.
sandzo, ja ipak mislim da je bolesno to raditi. ne znam sta covjeka natjera da objavi video svog djeteta na youtube, sta se time postize osim nekakvih lajkova, ako ikad budem imala bebu mislim da cu cuvati tu srecu za svoju porodicu.
tako je i meni isto, imam samo jednu sliku kada sam bila beba, pa mi cudno kako sam tako bila debela u ratu haha. takodjer i na fb pretjeruju s tim, da ne pricam da djeca od 7 godina imaju neke profile na face-u, idol im selena gomez, wtf, al neka radi sta god hoce, svako odgaja djecu kako zna, znam kako cu ja svoje ako Bog da :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Facelift 2014.
Duša draga. :D
KOJI KRETEN
dijete se prepalo nije mu poznat otac onakav
aaaaaa zato se vehabije ne briju svaka cast braco
Šta je ovdje smiješno i urnebesno?
Sasvim normalna reakcija ;-)
Iskoristio je suze svoje kcerke da bi njegov video postao "popularan". Koliki moras biti debil da na ovaj nacin šokiraš dijete i jos to postaviti na internet, uz osmijehe. Zena mu nije nista bolja. Vjerovatno vise vremena provode na netu i svojim profilima, pokusavajuci se dokazati ljudima koji im nisu uopste bitni u zivotu, nego sto vode ljubav. Takodjer mi nisu jasni ljudi koji odu na neku lokaciju sa dragom osobom samo da bi se slikali, i tu sliku(uspomenu) postavili na net. Ispadne da odu zbog drugih ljudi. Kada se vec odlucio obrijati, trebao je to raditi postepeno zbog male djece. Prvo skratiti bradu u par navrata makazama, pa onda se obrijati temeljno. Tako bi se djeca lakse navikla.
HAHAHAHAHA kakav vide i ostali komentari :D Kurati Turcin 15.09.2014. u 20:08 aj šipu racku. nije mogao znat da ce djete zaplakat. i ti bi trebao pisat manje komentare tako da se mozemo naviknut na kolicinu sranja koje mozes napisat. prvo pisi male komentare pa onda kasnije duze i tako. tako cemo se lakse naviknut.