Dolly (97) još uvijek nosa tacnu
0
Upoznajte najstariju konobaricu na svijetu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ih je se ova naprimala
fantastično! zato volim te nadmene britance.kad je nešto dobro i orginalno to se nedira,to se ne mjenja.unas bi bila potjerana kući ima četrdeset godina.volio bi da sam u mogućnosti da me posluži ova divna gospođa.popiti piće posluženo od nje za mene je tisuću puta orginalnija stvar nego se slikati primjer sa ronaldom ili mesijem.
A nigdje nije receno koliko prodje od narudzbe dok dobijes to sto si narucio? Sjecas li se jos uvijek sta je to bilo? :p Ne zamjerite, obozavam crni humor, ali ovoj zeni se stvarno divim. Volim ovakve ljude pune energije, koji ocigledno znaju iskoristiti dan. Svaka cast!
o gospode boze koji gluperda... pa je li ovo moguce da je taj narod toliko bolestan, nevjerovatno koji bolesnici i koji bolesni komentari... TOBE JARABI
rajko.Ovo je prerusena talibansko-poturcena bula!Samo ceka da joj kraljica,il makar princ carls jal hari-mata hari svrne na pice,pa da digne u zrak i sebe i kafanu!Sve su to anti-protivna balijska posla,a protiv svetosavske rs!
mogu mislit promet kod nje!
Natoci jednu i za mene :DD
ova je za olimpijadu radila u drini.
joj jes dobra!
ako zaboravis dati napojnicu ona ce ti yebati prananu
@Ja Nadam se da mislis na goste ^^