Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su iz Bosne prezivali bi se Albinovic :D
ti pameti
evo ovdje opet gledam more levata kako ismijavaju druge ljude (kao da su oni bolji od njih, i kao da njih Bog nije stvorio kao i sve zivo na ovom svijetu)...uglavnom,svako se moze roditi ovakav, i cisto sumnjam da biste ista komentarisali da se nalazite u ovakvoj situaciji.
ova pojava nema veze s rasom.. ima pakistanaca ovakvi
a šta im je al dino?
Sinovi Vijay (25), Shankar (24) i Ramkishan (19), kao i kćerke Renu (23), Deepa (21) i Pooja (18) su naslijedili albinizam od svojih roditelja. Renu je oženjen i ima dvogodišnjeg sina Dharamraja koji također ima genetski nedostatak pigmenta. Prvo ste rekli da je Renu žensko, a ispod naveli da je \'\'oženjen\'\'.. :)
prvo \"kćerka renu\" pa onda \"renu je oženjen\" valjda će se i nov.inari sax-a nekad sjetiti da pregledaju članak nakon što ga napišu ili prepišu.
smells like teen spirit
a mulatto, an albino, a mosquito, my libido
Nice to meet you. Im haklamaš. Kakvi ste, k\'o da se u varkini kupate. :D
Kaze Aldino u Arduane plave tj zuckaste stidne dlake, sad ne znam dal laze, al tako veli..
ja nedavno velim zeni, sa kojom imam dvoje djece kojoj smo dali onako evropsko neutralna imena, jer nikad neznas sta zivot nosi, zeno trebo sam ozenit kakvu plavkicu da povuce koji gen, pa da nam djeca budu svoji na svom valja im se selit odavde, a tamo negdje na strani poprijeko gledaju crnomanjaste. sta hocu rec je to da je @@ma u pravu plav covjek nigdje nema problema i svugdje je dobrodoso. u arapskim zemljama, africi, aziji ga gledaju ko cudo pravo su im napeti plavokosi, a u ostalim dijelovima svijeta su ko kod svoje kuce. svugdje im vrata otvorena sretna ps.eta
Crvenkapice, nema jednoroga, nema Boga, nema Djeda Mraza...
Grijesis care! Skandinavija, Rusija, Njemacka, Engleska svi zuti, bar vecinom, i svjetske sile! J.ebeno je bit garav, a zut povlasten.
Boga