Izrađuje replike mašina
0
Upoznajte Lego dječaka
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo ce studirati elektroinzinjerstvo ili sta vec, pa ce bit milijarder, pa ce dobiti mnogo piickee BLAGO NJEMU
buduci milioner ^^ bravo a vi sto se pravite pametni, UMRITE !
Respect!!
ovde su prijatelju komentari UVIJEK zanimljiviji od priloga, ali UVIJEK... jedino me iznenadi kad ne bude onih redovnih nacio psiho šizo degenerika
stavi ti ga. ti izaberi gdje najvise volis :) e jesam demokrata u pi na kvadrat
citate ove pljakadu price pa vlastiti neuspjeh krijete velicajuci razne nadriuspjehe isl. i cuj price; ovaj ce uspjet mi cemo propast isl. postoji izraz za vas lazne moraliste INSTITUCIONALIZIRANI. takvi kao vi donose ratove i unistenje i sebi i drugima. zivi bili pa vidjeli.
A stalno pricate, tipa boze sacuvaj, g.lu.pi amerikanci, mi smo za njih genijalni i td. ...muka mi je i od vas i od vase suplje selja..cke price...malom svaka cast, i bolje da je glupi streber nego klosar, a ja licno ne poznajem ni jednog sa faksa u BiH i regija nisam vidio da je malom dorastao, pa vi pricajte sta hocete...samo bubaju na faksu, a ne znaju ni sijalicu zavrnuti...eeee blakane moj!
Nije Warren gola sisata sponzorusa da ga ovako pljujete tim jadnim komentarima,niste mu ni do pete zavidni stvorovi! Svaka cast mali jer ces jednog dana s tim znanjem kupiti jahtu dok ce ove ljubomorne duse i tada voziti dvicu.
Ovaj nije vidio pi**u otkako je izašao iz nje. Pravi onaj štreber.
ocekivani nivo ignorancije od strane komentatora na sarajevo-x.com me nikad ne iznevjeri. ponekad cak i zanimljivije za citati od samih clanaka
Interesantno. Treba malo para za mikrokontroler, senzore, servo motore i ostale sitnice, ali se sve moze sastaviti i programirati preko kompjutera. Idealno za djecu koja zele savladati osnove programiranja i elektronike.
hehehe i ja bi ovo radio al gdje su pare bbrate ja to od zemlje radim haha
Ovim hejtereima i pametnjakovicima bih porucio da se napuse malom k u r c a. Svaka cast ba, samo tako nastavi, bice nesto od tebe za razliku od sljama odavde ;)
ako je on napravio ove replike ja sam napravio bolid formule. mali je laznjak 1/1. prvi zaljubljenik u elektroniku i sastavljanje kokica bi sigurno u svom video predstavljanju demonstrirao samo kreiranje. ovo sto on pokazuje je kao prvak u zakucavanju koji vam prica o vrstama obruca i mrezica i kvaliteti parketa, a zakucavanj anigdje. sve te replike je sastavio njegov otac farmer koji za sin azeli buducnost u upravi neke kompanije a ne u magazi.
Bjež ba mali.. ufati se knjige.. ma šalim.. seupp..al ne bi ovo radio nema para