Upisana u Ginisovu knjigu rekorda
0
Upoznajte Bridgette Jordan, najnižu ženu na svijetu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste mutavi, pise rekreativno S drustvom, nece im valjda uskraceno druzenje pa i kosarka jer vi ne prihvatate razlike. I ne vidim razlog sto ih zalite, normalni ljudi, nisu poremeceni ni bolesni :)
Jako mi je žao sto u našoj državi ima toliko nepismenih ljudi, kao što si ti. Umjesto da vrijeđaš druge ljude, zbog nekog invaliditeta, bolje je da uzmeš knjigu gramatike i pravopisa i time sa malo zabaviš. Bit će ti mnogo korisnije. Tvoj komentar je zaista bez ijednog pravopisnog pravila.
za ZAŠTO ZAŠTO TI MAJKETI ČITAŠ KOMENTARE JEL DA BI IH KRITIKOVAO KRITIČARI MORAJU BITI ŠKOLOVANI I OVLAŠTENI DA BI KRITIKOVALI.ŽAO MI JE OVAKVIH SLUČAJEVA NEDO BOG NIKOME DA IMA PROBLEMA SA RASTOM I LI BILO ČIM ŠTO ĆE MU NABITI KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI.U PREDHODNIM KOMENTARIMA SAM SE NAŠALIO ČISTO NE BI LI SE KO NASMIJAO I ORASPOLOŽIO NISAM MISLIO NIŠTA LOŠE NITI SAM HTJEO ILI HTIO BITI KRETEN.
Zbog cega dopustate komentare na ovakav clanak. Nadam se da vidite da ovdje nema nijedan normalan komentar. Ovakvo vrijedjanje ljudi na racun fizickog izgleda je zaista nedopustivo. Postovani sa x onemogucite komentarisanje ovog clanka!!!
u mene moj mali Bego , volišni.
Bavi se kosarkom :) - Ubacuju nju u kos :D hahaha
molim te berluskoni ne stavljaj mi minuse.od birača nema j...ča lijep pozdrav.
ovo je jedna od ljubavnica silvija berluskonija.bunga bunga
specijalno za shaqa!
Ovo od onog Ercega fudbalera treba hahahhahahha
Pipina zenska:)
dušaa
JOJ BI JE G.U:Z:IO OCM ! HAHAHAH
Je to Bridgette reklamira DELL?
Ne sprdavam se, zao mi je, ali kako moze igrati kosarku ako je manji od metra ? Ozbiljno, jel\' to ironija ili ?