Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak je papak, ovdje, u SAD, u Australiji....
ma covjek zna da uziva i nek to radi kad ima mogucnosti.. je*o Zuckbergovo bogatstvo i silne milijarde kad je uvijek u istoj maici jer nema vrmena da raumisli koja mu bolje stoji... svaka mu cast nek uziva umrijet ce isto kao i da je bio na svakoj misi..
Kako neke zene nisko panu. Nevjerovatno
Budale, iskreno da ti kazem, samo mi nije jasno kako ih nije sramota. Pa ovo je za u zemlju propasti.
Slazem se ima svega, ali ja uvijek volim da izdvojim izuzetke, mozda ih jeste malo, ali ih ima, vjeruj mi. :-)
ovdje u Australiji ljudi nevole ovoga covjeka i u mediji se rugaju njemu jel radi vrlo pogane stvari , ali staces ima blesavih zene za pare pi prodali svoju majku
kakvi ovi bogatasi,sve ce ovo da gori u dzehenemu cccc
Ovaj frajer i da nije bogat bi vodao koke kakve hoce,jer je lafcina,razvijen... Kakav Hefner,on je mrtvac zivi. Plus ima milione i treba da uziva. Svi bi tako,manje-vise uzivali da mogu. Treba biti realan pa priznati. Rado bih bio u njegovoj kozi a ne zivio na Argeti i Poliju kao 90% Bosne... :-)
Prije ce kamila proci kroz iglene usi,nego bogatas u Raj.
Pa Bože kome ti sve daješ pare i 'moć', daj sirotinji kojoj treba a ne ovakvim šupcima.
jadna su djeca u svemu tome, kad vide majku kako puze na lancu po podu sa fuficama koje im je otac pokupio po striptiz klubovima, nisu djeca za svakoga
Ajde šta im fali... dobro se zabavljaju. Žive bolje nego pola naših moralnih žena. Mlade su i njima je to sve zabava. Imaju šta pojesti, imaju šta obući, djeci ništa ne fali. Dobro se provode i ajde.
Ajd ok ovo sve sto fura neke pare, zabave i ludila ali ove dvije na povocu su vrhunac roda zvanog ku... pardon starlete. Najtuznije sto slicnih kupleraja ima i po Sarajevu koje organizuje, zlatna mladez ovog grada tj. Bunjo, Ganic, Brankovic kojima su starci stekli "sve po zakonu"... Svaka cast, respect nastavite tako. :)
one vole pare a ne njega...
Učini mi se duhovni tajkun. Hahahaha
Jes, Kasper :)
... Inace sretno ozenjen :)
Aaa kako je retardiran i ofiran, kopira onog Dan Bilzeriana i to očito. Dabogda se osušio ko taj duhan što od njeg zaradjuješ.
Sve su ovo manifestacije (doduse u poredjenju sa ekoloskom katastrofom koja nam prijeti, ovo je krajnje bezazleno) bolesti zvane profitom vodjeni monetarni sistem...sve za pare...
i onda kažu: kako djete može odrasti s dvije mame ili dva oca.....
Tako je Candyman, vodaj kujice na sajli