Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo - ovo nisu nikakvi \"muskarci\" nego bahati tinejdzeri koji su se napili i poceli razbijati okolo. Sami su izabrali ovakvu kaznu jer nisu imali love da plate stetu. Drugo - ovakve kazne pod hitno treba uvesti i kod nas, npr. za \"grafiti umjetnike\" da ih se postavi pored zida sa natpisom \"ja sam id.iot koji je isvrljao ovu fasadu\" i sl. Trece - redakcijo, yebo vam Russia Today milu majku onu retardiranu i procet.nicku.
pitarcici bi onda trebali do sudnjeg dana pored hadisona drzati slicne parole za devastaciju istog protiv im omiljene listice.
Tužite ih u Strasbourg. Nije ovo srednji vijek, idiot im je mama.
hajd sto si nepismen, al sto si gluuup
nasli djecu ovako da kaznjavaju a vrh drzave im gori nego kod nas za prinudni rad na izgradnji novih puteva, ciscenju ulica i slicno sam uvijek ali ne za ovakva ponizavanja
Da je ovakva kazna za ove nase politicare sto unistise sve moguce u ovoj napacenoj zemlji, oni se ne bi micali godinama ispred tih unistenih objekata, firmi, itd itd. !
da u nas ima ovakva kazna nebi se moglo proci od ovih sa transparentima :D
Bas idiotizam, ima toga i u BiH kad su u pitanju ovi idioti sto saraju grafite, svaku fasadu su unistili.