Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo hemijskom? :S ovo lici na pravu fotografiju jbt
nema dalje... svaka časttttttttttttt
Za nepovjerovati. Posebno jer je djevojka nesavršena tj. nema mali savršeni nosić i idealno oblikovana usta, pa zbog toga slika izgleda još realnije. Čak toliko realno da ne mogu povjerovati da je crtež :S
Kilx kasni sa vijestima, kao i obicno. Ovo se svuda vrtilo zadnjih dana... I da, obicnim hemijskim olovkama je radjeno. Covjek je opisao citavu tehniku... Svaka cast.
Ključna riječ: Štampač
dyslexia kicks in. pola sata citam naslov i uporno vidim hemijskim otrovima i nis mi nije jasno!!! btw. do ja.ja majstore!!!
Ovo je Canon 70D punjen hemijskom tecnoscu ;) !
ma ovo nije vidjelo hemijske olovke...
Kod nas zavrsi Akademiju likovnih ane zna linije povucisve neki kvazi umjetnici.
Ako ovo znas nacrtati....znas i sva ostala sran.ja koja nam servira Picasso. Ovo jeste pravi talent.
cisto sumljam prosto nevjerujem dok nevidim svojim ocima
Džaba se pati budaletina...slikam fino digitalnim,odem izradim sliku za po marke i samo stavim dvije hemijske pored...i de me ubjedi da je on nasliko tim a da ja nisam..nemoj džaba
Ako vas zanima ovakva umjetnost onda pogledajte \"hiper realizam\" ,mada MOJE misljenje je ako volite ovako onda bolje se baviti fotografijom ,crtanjem treba da se pokaze ono sto kreator vidi i \"misli\" ,a ne svi mi :D.
Jel se ovo hemijskom išarala po nosu?
nije mi jasno KAKO ovo hemijskom olovkom? jeste l sigurn klixovci da ste dobro preveli pojam hem.olovke???
Nevjerovatno :)
RESPEKT