Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije humano slomilo je svu
hey
za dantea halllloooooo, kako jedno tako super inteligentno bice trosi vrijeme na \" niskorazredni portal sa nepismenim novinarima\"???? ti mora da imas 20 godina plafon i jako malu c.u.n.u. cim si ovako isfrustriran...hahahaha
citat: Zbog kvara na katapultu, lubenica je umjesto da poleti prema protivniku, EKSPLODIRALA djevojci u lice. KRAJ CITATA. ?
dobra im ova pračka
ahahahahahahahahahahaahahahaahahaahahahahaha glupi ameri
hahahhh...
ja bih volio vidjeti kako ti glava izgleda..jel kockasta...centrifugalna ili googlasta...hahahahhhahhahhaha
kasnite ovo je starije od Muhammedove deve cuj 3-4 kg u lubenici lol oa u ovoj max ima pola kg ovo nije fake jeste mutanti svrsim vam po faci
e jest vam dante ocitao bukvicu, aferim!!!! hahahah
halo, bacaju lubenice. njih treba kamenovati!
Ispade sad ovaj Dante najpametniji.Kako ba ne znate upalit google kad vam pametan covjek kaze...
Pozdrav ponovo, gubitnici. Jesam li vam rekao da provjerite google prije nego što počnete s mudroserjem? Očigledno ne znate šta je google pa vas eto opet da demonstrirate kapacitete svojih majmunskih mozgova. Evo vam podataka o emisiji: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race Evo vam službenog CBS-ovog saopćenja (CBSNews - to vam je autentičan novinski kanal, nešto kao CNN, ne niskorazredni portal sa nepismenim novinarima, kao Sarajevo-x) http://www.cbsnews.com/8301-31749_162-20015959-10391698.html Evo vam i podataka o ženi koja je dobila lubenicom u lice: http://en.wikipedia.org/wiki/Brook_Roberts Sve nađeno u minuti, samo kad se uključi malo mozak, ali to bi bilo već previše da se traži od vas, ipak je vaš specijalitet pametovanje o stvarima o kojima nemate ni veze ni pojma.
@ Dante Karinašu, lubenica ove velicine bi onesvijestila svakoga, lubenica jeste relativno mala ali opet tezi preko 3kg puta ubrzanje i dobijes kolikom silom je udarila ova lubenica trebu - to bi konja onesvijestilo.
da dodam...čak ni krv iz nosa nije potekla...pametnjakoviću