Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edine, Malo si glup ti, pa ne kontas sta se htjelo reci tom recenicom... covjek je svjetski poznat kao crtac grafita, ali krije detalje o sebi kao osobi... razmisli malo glavom prije nego nesto napises.
E tugo moja, ko sve ostavlja komentare na ovu vijest. Halo, ako vec ne znate ko je ovaj covjek, zasto vam sluzi googl.
zaboga, provjerite izvore vasih informacija. nije se usunjao u muzej, vec se cijela izlozba pripremala u tajnosti, u saradnji s bristol-om.
Banksy je sigurno jedan od najoriginalnijih umjetnika danas...
Odlično!
\"Crtač grafita ušuljao se u muzej Bristol i izložene artefakte zamijenio svojim radovima.\" ovo je daleko od istine. možda je ipak bolje da samo prenosite agencijske vijesti.
Banksy je car! CAR!
Majstor!
Da, covjek jeste svjetski poznat umjetnik, tj. njegov rad je poznat. S druge strane o njemu licno se malo zna, jer veoma malo ljudi zna ko je on zapravo...
hoce valjda reci da zeli ostati amomiman.
sjajna ideja
Pazi ovog vrhunsko profesiJonalnog žurnalizma: Izložba svjetski poznatog ctača grafita, o kojem se u suštini i veoma malo zna, predstavlja njegovu viziju budućnosti. svjetski poznat, a o njemu se malo zna....ccccc G.L¨U.P.A.N.I
Odlican umjetnik...
evo i clanka :) poslusali me..