Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo umno bolesna osoba moze biti beskucnik u najbogatijem gradu SAD-a. Ko je bio u San Franciscu on zna: - da je beskucnika jako malo - vecina beskucnika (oko 80%) su migranti
Izvuci im se vise iz gu***e , udahni malo svjezeg zraka...
Trenutno he u San Francisco 7.000 registrovanih, i još minimum 3.000 neprijavljenih osoba koje nemaju krova nad glavom. Od svih njih oko 61% su bili stanovnici grada prije nego što su postali beskućnici ponajviše zahvaljujući recesiji od kraja 2008-e.
Mobilni Auschwitz.
па и било је крајње време....да град пешкира има ово...
Čiča Žare nasisaj se kare debilčino homofobična!
Pored nasi cigana ovo moze stajati 10 godina niko mu ne bi prisao hahaha
prisao bi rastavio i prodao u zeljezo
U San Francisku bi trebalo jos vise ovakvih..a u Palo Alto sigurno ne treba jer ih tamo skoro da i nema..tamo zive samo ekstremni bogatasi i neke od najznacajnijih kompanija poput Tesle..Amazona..Google..Facebook..Hewlett-Packard..xerox..Dell..Groupon..SAP i jos mnoge i naravno Stanford University..
Treba jedan ovakav u Maoču
Ovo nas pripremaju. Za nešto pitaj boga Šta. Kakvi ba beskućnici. Hajde.te molim vas. oni su pokusni kunići za ponavljam pitaj boga kakvo nadolazeće vrijeme.