Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije simpatican, nego se usr'o hahahha:D
"kakav simpatičan i savjestan lopov - jedan od onih koji poštuju profesionalnu etiku". Bas kao kod nas Radoncic i Lagumdzija, sve pokradose u ime naroda, a narod im se divi kako su oni poslovni ljudi,a oni kradu i postuju profesionalnu etiku.
Kod nas lopov ti odvali sajbu i napravi stetu od 200 km da bi ukrao kastofon od 10 km. Nema sta svaka cast ovom lopovu, za pozeliti...
Šta sve neće izmisliti ovi Kinezi.
a je.bena gangstera taxi plaća na pola
bolje da mu je poslao nokiu 3310 sa njegovom karticom u paketu :D
Bas je ljubazan
...bitno je da je "jabuka" pa makar i kineska. a to što ne zna zaštititi telefon,i čuvato đodatke na cloudu, i što ne zna ništa o tel. to nema veze... ili je zo cloud made in china, a4 format na 11 stranica.
*čuvati, *podatke, *to,... brzina nije dobra ni u sexu...
ne mogu da vjerujem hahahaahha
Ali ko će ponovo ukucati kontakte u mobitel :-)
"Zou kaže da je bio šokiran i da pretpostavlja da je lopovu otekla ruka od ispisivanja toliko imena, brojeva i ostalih podataka." - A samo 11 stranica? :) Ja evo dan pred ispit ispišem 111 stranica, mozak mi otiče lagano :P
meni *** otek'o oš da vidis
Posten lopov
zasro se ko foka
Gigant
ko je ukro telefon nek se javi da mu dam i punjac haha
iii sta ce sad prozivati brojeve u gluho doba noci -.-' budala