Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj stjuardu da Bog da dijelio sobu sa Adom Karisikom kad ti vec ne prija zenska \"paznja\"
Evo nek menue ufati za cunu
Nije ni cudo kad su svi stjuardi pederi :s
Nermin Sikiric za ubistvo Denisa Mrnjavca - 9.5 godina uz moguce pomilovanje Djevojka uhvatila stjuarda za racq - 10 godina Ovo bi sve bilo posteno, samo bez tacke na broju 9.5 ;)
jao 10 godina?? ajte u p.m. kakvih deset godina, kod nas za silovanje dobiju 5 dana. nije mi k.i.t.a zlatna. glupost. nek plati novcanu kaznu i dosta.
Jel covjek prezivio,ako nije onda jo kazna ok
DESET GODINA ZATVORA ALI U K.U.RCU.ZAR NE VIDITE PO PREZIMENU DA JE JEVREJKA.SVE CE TO LOVA I MOC DA SREDE.
Kad muskarac govori ruzne rijeci,to se zove \"Uznemiravanje\" i \"Seksualno manijacenje\" a kad zena govori ruzne rijeci to je \"1.50 km po minuti ! \"
Ja sam bio stjuard i reagovao sam tako kako sam reagovao, molim vas zauzet sam i imam decka.
što meni nije došla ispuco bi je :)
Citam ove komentare i kontam Nisam zvala da ste moji bosanci-muskarcine takav jad...ccc svi ste jadni zeljni,a nece vas niko
bolje da je ubila 100 ljudi- manja kazna
Fakat, kad bi se za ovakva i slicna zlostavljanja nad zenama stavljalo muskaraca u zatvor, i to na 10 godina, mnogo muzeva, profesora i slicnih perverznjaka bi bilo svuda manje. Dosta manje. Nazalost, njima su opravdane ovakve i slicne stvari, jer je zaboga tako priroda htjela...
kad bi za svako slicno zlostavljanje muskarci bili osudjeni, i to na tako dugu zatvorsku kaznu - malo koji bi bio na slobodi ...
zbog ovakvih ja počinjem mrzeti celi ženski rod i njihovu psihu, ali njihove sise, pi.č.ke, obline i guzove, idalje smatram božanstvom!
ja bi stjuarda osudio na 10g robije a nju bi pomilovo
drugi put nek leti s air bosnia, moze hvatati kolko joj pi... volja