Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
114 ljudskih godina... Poppy je rođena u februaru 1990. Ni mrtva mačka nije rahat od klixovih lektora...
Stvarno i ja kontam sta znaci to 114 ljutskih godina, i ne skontah. ;-)
Pa kako ne kontate??? Po ovoj logici maca je sabila 114 ljudskih godina u 24 mačije što je uspijeh za Nobelovu nagradu jer je maca Poppy otkrila savijanje prostora i vremena....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Allah joj rahmetille , porodici bašumsagosum !!
Žara ja ipak mislim da si ti baš glupav ... momački glupav.
Ako znamo da je jedna riblja godina 10 ljudskih godina, a pseca godina 2.2 macje i 3.5 magarecih, koliko je onda ova maca zivjela zmijskih godina?
...rip žućo...ako si bio ateista saćeš u pakao...a tamo su sve golišave mačke...laf i na ovom i na onom svijetu :)
Inna lillahi ve inna ilejhi radžiun
Bivši sam vlasnik jednog od najstarijih pasa u BiH (1993 - 2013.) i mogu da predložim kućnim savjetima sa Dobrinje da mačka Žuću prelože za upis u knjigu rekorda, naime mačak je rođen 1996., i još uvijek je u odličnoj formi, redovno ulazi komšijama kroz prozore i krade papagaje i zečeve za ručak :-)
R.I.P
jao jadnica kako je bila stara i nikakva :(
ovakvih imas po njemackoj, vuku se po ulicima koliko hoces, i kerova i macki ...
nazalost. pozdrav za tebe
24 godine (114 ljudskih godina) Sta su macke i psi sami sebi izmislili racunanje vremena pa im vrijeme ne tece kao i nama? o.O p.s. rođena u februaru 1990. i kako sad covjek koji je rodjen 1990. moze da ima 114 godina? j*bem te zivote
Macke se razvijaju neuporedivo brze od covjeka. Recimo, macka vec nakon jedne godine zivota moze da radja macice, dok ljudi sa jednu godinu to ne mogu. Prema tome, godina zivota za covjeka i macku ne znaci isto, jer ona macki donese neuporedivo vise promjena na tijelu.
http://www.avaz.ba/globus/region/iz-save-izvuceno-tijelo-sa-ciglama-na-nogama-i-selotejp-trakom-preko-ociju A klix o mačkama piše..
ima i ovdje