Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Piton, nazvan Fluffy, upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najduža zmija na svijetu koja živi u nekom zoološkom vrtu. \"Vidis ovo ZOOLOSKI VRT. shvatas sta je to. Da ti objasnim laicki ( posto vidim da je potrebno ): znaci najduza zmija koja zivi u zooloskom vrtu Ne uzimaju se u obzir zmije u prirodi jel sad jasnije???
ovo me podsjeca na onu Djurinu pricu kad je \"vidio\" leteci tanjir... te je crven, pa je zelen, zuckast, taj plavi objekat... povremeno... daj se odlucite vise, jel najveca ovakva zmijuga oko 10m il je 9.9m il je pak 7.8m ??
nocas necu moc zaspat szob ove informacije. nacisto me sa x oduzeo od pameti :( da hoce uginut opcenito ta vrta gmizavca, sad bih potpiso. kostala je ta zmija puno ljudski rod :)
Ovo nije najduza zmija na svijetu, sami ste to rekli u tekstu. Ova je zivjela u zoo vrtu, a pitaj boga koliko ih ima vani i duzih i tezih.
zmiuga loma
Ne znate ni morf prevesti, de-bi-li.
Znas bre kakvog ja pitona imam...
kako se kaze: mala zmija ?
Ja sta ce cipela i sandala moci napravici od njega
nek\' mu je laka zemlja!