Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toj sam zbirci i njenom autoru nebrojeno puta yebo majku, a vjerujem isto tako i mnogi od vas. Novost u cijeloj prici je da sam trebao yebat majku i stamparijama, toga se nisam sjetio.
Hoćeli li mi sada retroaktivno priznati po jednu ocjenu više?
zato sam ja listao Matematiskop i nikad problema nisam imao
Kakvi elektrotehničari i matematika? Vidjeli vi matematike niste
Je li to po muslimanskoj tradiciji da se svakom drugom čovjeku upućuje rečenica \"sjeme mu se zatrlo\"?
Ma j e b o matematiku !!!
U etšc-u se u moje doba preferirao Mintaković :P.. I bez zbirke ..75 % matematike sam naučio iz predmeta \"Osnove elektrotehnike\" !
Ovi se uhvatili Venea ko da je to od zivotnog znacaja. Ko je prije rata prezivio profesora Galica sa Elektrotehnike, taj ne samo da je prezivio rat nego ce da zivi jos bar 500 godina :)
Hahahahahahaaaaaaaaa I ja sam ucio po njegovoj zbirci, sina sam natjerao da je takodjer koristi. Ovo ovdje napisano je notorna laz, odnosno propagiranje necije (ili svoje) druge zbirke. Cega je profesor ovaj strasni Dobrilo ??? Mora da je brojao gramaticke greske, zareze, tacke, č i ć, dž i đ ... Koji k r e t e n ... Kao potvrda ovog gore napisanog, moj profesor na fakultetu je organski mrzio Apsena. A zna se da je Apsen bio Tito za matematiku. Jado je pljuvao po njemu na svakom predavanju ...
zato naši političari računaju da je 17 podijeljeno na 3 jednako 5
Nije niko \"lio suze\" zbog Venea, nego eventualno zblog nerazvijenih logickih sposobnosti.
Vene utjeram ti kroz onaj č-m-a-r-ć-i-ć prosjeka 2 cm svoju salgiju prosjeka 3,2 i dužine 17,50 !! Koliko je djece prolilo suza zbog tebe! Pajserčino !
Pa sta ? pronadem i ja na klixu milion pa ne napravim i ja odmah tekst o tome !
živio digitron.....
Takva nam je i Historija koju smo ucili. Treba nam RESTART!
nego pusti to . . . ko je brojao ove greske :)
vene i matematiskop... sjeme im se zatrlo. kolko sam sati proveo vjezbajuci, a evo me na faxu koji veze nema s matematikom