Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa eto ispred merkura na otoci kod merkura je bio protest protiv lgbt bilo je finih natpisa tipa uskoro ce bit sramota rec da sam muskarac i da imam zenu
Osim cetnika i narodnjaka je li iko dobrodosao u Trebinje ?
Jesu svi oni sto su ih protjerali, a sada zive po Njemackoj, Norveskoj, Svedskoj, Kanadi da dodju i ostave im pare ako moze. Ili da ne dodju a dostave pare.
Koga boli k je su li dobro došli.Tako ja napišem kad Stonesi gostuju, jer mi se ne svidjaju
Diči se jugović jer je rodom iz Trebinja, pljuje po Bošnjacima i naziva ih fašistima, ismijava se sa islamom.. A u Trebinju protjerali sve što je postojalo muslimansko. baš kao i u svakom gradu gdje su oni većina. Neki dan pretukli povratnika čevabdžiju jer nije platio reket, u sopstvenoj radnji, svake godine napadaju džamije koje su srušili odmah na početku rata 92.
Izgleda da jedino ovi sa muslimanskim imenima ne mogu da shvate da srbohrvati ne žele živjeti sa njima, da su doslovno išli u rat kako nebi živjeli sa njima, bošnje možeš gaziti svakodnevno oni i dalje insistiraju na multikulturalnosti i građanskoj.
Dva smo svijeta razlicita ...
@userMilan Ima veze itekako, vise puta mu uzimali novac a sad prebijen uz rijeci i mene bi tako u Sarajevu, zato ne lazi.
A u Trebinju svaki treći peedeer.
Zašto taj još uvijek postoji? Mislim na Trebinje…
Jako je bitno da se naglasi da piše na ĆIRILICI. Stanovništvu BiH nije nikako dobro u Bosni a kamoli homoseksulacima.
Fedja druze samo naprijed,sa tim pjevanjem i transparentima,ali u svoja cetiri zida,podrzavam protivljenje Trebinjaca.sarajlija.
Iii, koji je problem? Ako je demokratija i sloboda izražavanja, valjda imaju pravo ma miran način dati do znanja da nešto ne podržavaju. Pristalice paradiraju kroz grad koji bude blokiran haman cijeli dan, oni okačili na most....
ovi svakojaki srpski izrodi stvarno ne znaju da žive ako ne veličaju ratovanja, krv nevinih, vojsku (uglavnom zločine iste), ubijanja, teror.....KAKO SU IM BIJEDNI NJIHOVI ŠUGAVI ŽIVOTI
Zatucani Bosnjo navalio pjevat kako podrzava pedere. U ovom slucaju slazem se sa Trebinjcima, nek ne daju nastranost u svom gradu. Kad ovako budemo razmisljali u Sarajevu, bice nam bolje
ma nemoguće, takav jedan gest protiv bošnjačke avangarde. ne vjerujem.
Ne moze covjek nista drugo ocekivati od tih primitivnih i zatucanih sredina na istoku BiH.
Lik dao sve od sebe da im se dopadne, a oni tako prema njemu. Pa nema smisla.