Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sve je moguće. Osim da se u BiH promijeni ista demokratski izabrana vlasta. Dilera imamo po glavi stanovnika više nego Kolumbijci a nezaposlene omladine više nego američki crnci. Inače ovu masku su kelpili ne iz nemoguće misije nego iz predizbornih skupova Bakira, Mileta i Dragana a u posljednje vrijeme i Faaaaaahre.
SDP od sada traži testiranje poslanika NA DROGU ! Šta je sa testiranjem na n maske ?? http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36338/sdp_trazi_obavezno_testiranje_na_droge_da_li_sumnjaju_da_su_pojedini_politichari_narkomani.html
Kod nas se nebi morao maskirati..
kreativan je.. Treba ga negdje zaposliti da ispljava kreativne sposobnosti :D
Podsjeti me na Scooby doo
@text_razuma i mebe hahaha yaiks ahihihihi
Kod nas ga i bez maske ne bi prepoznali
Možda bi Nefić.
Čuj, ostao u svojoj kući, sa tolikim novcem i pištoljem. I patio se nosajući masku...e svašta.
Naravno da nije kriv. To je onaj starac dilao.