Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo gluposti, to se vi zezete sa nama ???
kod nas bi pozvali super sulju da ih otpuše sa svojim super ušima, dreljavog dodu koji kaki na usta i cvikatog ljubu. te naravno duo pokemona sejdić-finci
srbi bi zvali Hrvate
Mi cemo pozvati Mevlida Jasarevica u slucaju opasnosti!!! Ja vjerujem da postoji Mevludin J.
Da li imaju duge kose, da li traperice nose .......
Ja samo zovnem komsiju O\'Brezanija i niceg me nije strah
Tako bi u slučaju Traktorijade II 45% Serva zvalo Iliju Gromovnika, 20% \'Svetog\' Savu, a onih preostalih 35% Zlatka Lagumdziju
Ovo je copy/paste novinarstvo... dole u dnu pise (FENA)... ali to klixovce ne amnestira od gluposti koje ovde lijepe.
Sto oplakah ove budale http://www.youtube.com/watch?v=LVz4VweMqFE Na sva ova pitanjakod nas i djeca u vrticu znaju odgovor, I da to je ta velika nacija totalnih idijota. Zar nesto sto je veliko i jako nebi trebalo da ima potporu u velicini svog naroda, uzgred da spomenem noc vjestica kao nacionalni praznik. Nemam licno nista protiv njih, ali je glupo kada je uzor gluplji od tebe.
Ponjamke Vam se u anketu, ameri
Kakve gluposti se sve mogu pročitati na ovom portalu. Je li neko još plaća ove neznalice što ovakve članke pišu? Barem dozvoljavaju da se priča jezikom mržnje pa ima čovjek gdje.da se isprazni i samo po tome su i poznati.
Ovo za dvije trećine (36%) je stvarno fora.
gluplji su ovi sto objavljuju ove vijesti,,nego ovih 36% amerikanaca ;)
Na glupa pitanja se daju glupi odgovori.
ovo je istina, skoro sam gledao anketu među maturantima srednjih škola koji su većinski odgovorili da je Amerika stekla nezavisnost u Vijetnamskomn ratu,. da je Pariz država u Evropi,. da kanada nije susjedna zemlja nego dio Amerike i još tonu gluposti ali opet,. mi to sve znamo a nije nam bolje nego njima ?
mi bi Tihića zvali ...
nece Abramovic dati Hulka kada dodje u Chelsea