Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liligeri su potomci od Lile iz Lilolenda.
liger je mjesanac tigra i lava ,a liliger je mjesanac ligera i tigra cini mi se i imaju promlena sa sterilnoscu , ali evo ima i slucajeva da se rodi , inace nebi bila vijest da se radjaju normalno ko hamidine krave
Zar ligeri nisu sterilni?
Kaze u clanku da je prvi rodjen prosle godine, ja za njih znam minimum 5 godina.
http://www.youtube.com/watch?v=AcH2BZaLt3g 1:54 minuta...
nema mi ništa gore od ovih eksperimenata kad jednu vrstu križaju s drugom, nadam se da im neće pasti na pamet miješati gene čovjeka sa genima neke životinje.
drugo je kad genetski modificiraju vrstu,sto je tek u fazi eksperimentisanja,a ovo je klasicno ukrstanje koje je sasvim normalno.Mnoge nove vrste su nastale tako.Geneticari smatraju da su indijanci nastali krizanjem bijelaca i azijata,cak su to i dokazali. Koje rase se uspiju ukrstiti i razmnozavati znaci da pripadaju istoj vrsti. Kod ljudi su sve rase podobne tome,dok npr.nikad nisu uspjeli ukrstiti zebru i konja iako su po fizionomiji veoma slicni i izgledaju kao da pripadaju istoj vrsti al ipak ne.
kako ih nisu uspjeli ukrstiti ? pa odakle poticu danasnji smrdi ako ne od konja i zebre :O
zatucani neandertalac+cigan+turčin=srbin
HAHHAHHAHAHAHHAAHH !
trebaju ih poslati kod nas dok su mladi, da se naviknu na kupus u krompir u ishrani..
uh jbt sad kad procitah izgleda da su uveli i liligera :/
hahahahah cuj LIligera imaju viska "li"
procitaj cijeli tekst a ne samo naslov
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr