Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jeste plitki.
Haha, fakat si Biser
mashalla! neka zivotinja:)
Sjoj al ste navlili na pravpisne graske! Ja nikd ne grjiijesim u pisanju!Zanimanje mi je kolektor na fkltetu!
nije se on provalio vec ti, dubine znaci \"-\" (slovima \"minus\") ispod nule i sto je veca dubina, govori se ispod 10 metara, ispod 200 metara itd, a da je bila nadmorska visina iznad nule e onda bi se moglo tako reci, hvala, cao
kako god iznad ili ispod u ovom kontekstu je zbunjujuće mnogo jasnije bi bilo da je \"prevedeno\" (vjerovatno englesko BEYOND) više od 200 m ili preko 200 m
Kod nas u babinoj jarugi i rijekama unaokolo mozes naci od igle do lokomotive, to je sto se tice gvozda, a zivotinjskog carstva od crknute mehine krave pa do odsjecenih kokosijih glava i perja iz obliznje uzgajivacnice, nedo ti bog da ronis jos, a tek kad bi seslucajno zagrcno i napio te vodi, bog sami zna kakvu sve bolescuru bi mogo dobit, svinjska gripa je nula za nas :)
aaaaaa levata al se izvali!!!
@Dubine Iznad 200 = 200+ to su dubine od 300, 400, 500,1000... kvazi kriticaru.
Ima crva i raznih pijavica u podrucju bivse Juge kol\'ko hoces !!!!!
Čuj ime planete ispisano malim slovima,ccc.
\"Dubine iznad 200 metara prelaze granicu prodora sunčeve svjetlosti gdje fotosinteza više nije moguća.\" Pretpostavljam da je ovdje trebalo pisati ispod 200 metara ali ništa novo za kvazi novnare sa ovog portala.