Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ta banka u BiH imala bi 5 zaposlenih i direktora filijale.
...i Upravni i Nadzorni odbor od po pet clanova iz reda poslanika oba Doma parlamenta, tri cistacice, dva zastitara i... promjenivu kamatu vezanu za svicarce! :)
kod nas na 500 stanovnika ima 10 banaka sa po 10 zaposlenih
Zaposli Ramiza Dzaferovica, naseg strucnjaka iz razvojne pa ima da procvijetate
MESSI JE BOG !!
A sta kad ode na godisnji?? i meni najdraza recenica kada se banka spomene: Gospodine,banka je bankrotirala,nemamo para... STA JE BANKA RADILA? :D banka je bankrotirala :D
Taj genitiv mnozine ... valjda se kaze "banki", a ne "BANAKA"? Ili patki, a ne pataka!
u njih selo sa 500 stanovnika a u nas grad sa 1000 stanovnika haha' e ne mogu da vjerujem xD naravno nije bukvalno 1000 ali tu je to negdje
''krvotok njemačke je srednja klasa'', kod nas krvotok BiH je B.a.k.ir I.z.e.tbegović i njegova supruga, SDP i L.a.g.umdžija. Šta je SDP, .Ko.mšić i i .R.e.is C.e.rić uradili za BIH osim da kukaju, pjevaju žalopojke???
aaaa ee sad si ljudino najbo kadcuju balkanci da si sam hahhahahahha
...princip zajedničke kase u firmama...